Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 12 : vrijdag 14 augustus , oeps het verlof van onze baasjes loopt op z’n einde . Vandaag wat frisser , baasje voegt verder aan de stalling , het is de laatste muur. Mijn pups krijgen bezoek in de werpkist van Triana , maar kijkt goed wat ze doet , want zij vind mijn pups speelgoed , hihi. Maar ze is wel heel lief.
Dag 11 : ze proberen al op hun pootjes te staan , ze waggelen wel enorm , komt beetje bij beetje !!!
Dag 10 : baasje nog druk bezig met Moyona , terug weg de voormiddag voor KI , gelukkig gaat alles heel vlot. Nu duimen !!! In de namiddag liggen de pups op het gras .
Dag 9 : hahah , zot spook Triana is een put aan het graven onder de boom , want eigenlijk is het buitenpark waar zij altijd heeft gespeeld en nu eigelijk ook nog als baasje niet kan kijken naar haar , voor de veiligheid. Maar nu moet ze er wel beetje uit voor mijn kleine pups . Oh , zalig in de put is het fris . Baasje probeer ons iedere avond te wegen en zie eens onze oogjes gaan open , we gaan nu op ontdekking kunnen gaan.
Dag 7 : zondag 9 augustus : 1 week oud , oh wat is het warm , baasje verhuist mijn pups naar de living met ervoor een koeler , mijn pups worden al ietsje rustiger. Baasje zegt hopen dat de temperaturen vlug beetje dalen voor ons . Oh er wordt dingen op tafel gelegd , hihi het zijn meloenen uit de frigo , want de eerste keer fotokes van mijn spookjes voor fotogeniek. In de namiddag legt baasje een vetbed buiten tegen de muur waar ik mijn pups melk kan geven , is daar wat frisser voor mij.
Dag 8 : maandag 10 augustus , wat is het druk vanmorgen , baasje moet vroeg weg , want terug progesteron bepaling voor Moyona , wat ze stond gisteren al veel hoger. Om 10u30 moet ze gaan ook voor een KI. Baasje terug thuis , is het terug heel warm , oh mijn pups mogen in het gras liggen , wat vinden ze dat zalig , je ziet ze genieten , is lekker fris onder de boom .
Dag 13 : al zaterdag , baasje druk bezig met baasje oma , alle planten te verpotten , is een groot werk maar moet eens gedaan worden. In de namiddag worden mijn kleintjes met de mat in de schelp gelegd , oh wat gebeurt er nu , de werpkist wordt weg gedaan en ze krijgen een nieuwe speelplaats en voor op ontdekking te gaan . Reutje paars vind het al zalig om op de vloer te gaan liggen voor de deur. ‘s Avonds komen vrienden van baasje eten , de afsluiter van het verlof.