Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 14 : zondag 16 augustus, de tijd gaat veel te vlug , 2 weken oud vandaag , en oeps , laatste verlofdag van baasjes. Haha , als baasje klakt met haar tong of puppy roept dan gaan de oren van mijn spookjes omhoog , ze horen al en zien , nu wordt het veel leuker. Baasje zoekt wel thema vandaag voor fotogeniek , haha het badje , want gaat goed met het warme weer . Haha , Triana wil ook nog eens op de foto , maar badje wel wat klein voor haar .
Dag 15 : maandag , terug een nieuwe week , baasjes terug aan het werk , oeps , vakantie is voorbij . Ik amuseer me met mijn kleine spookjes , ze worden al heel actief .
Dag 20 : zaterdag 22 augustus , baasjes zijn blij dat het weekend is , was een zware eerste werkweek na het verlof , hihi moeten het terug gewoon worden. Ik zorg zo graag voor mijn dikke mormeltjes.
Dag 19 : vrijdag , oh baasje zegt dat mijn spookjes , dikke bollekes zijn , ik mag maar melk geven als dessert na hun papje . ‘s Nachts slapen ze goed door tot rond 6u , het gebeurt ook wel eens dat baasje ze hoort rond 5u , maar dan vallen ze terug stil . Ik slaap ook door tot 6u , naast het hekken van mijn pups of in mijn mandje.
Dag 18 : in de namiddag is het gras droog en mogen mijn mormels wat in het gras spelen , dat vinden ze heel tof , hun stappen begint al te beteren , ook al waggelen ze nog wat. Hun papje krijgen ze vandaag eens buiten en baasje Ivo maakt een filmpje .
Dag 17 : woensdag 19 augustus , ze denken dat mijn melk niet meer zwaar genoeg is of niet meer voldoende , want mijn kleintjes zuigen niet lang aan 1 tepel , nemen altijd een andere. Zo zet baasje korrels te week voor het maken van hun eerste papje . Ze mix ze heel fijn dat ze zich niet gaan verslikken. Oh , ze vinden dat meteen heel lekker , smullen dat ze doen , daarna mag ik weg de opkuis doen , hihi !!!