Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 27 : zaterdag 29 augustus , tis feest vandaag Lovely 12 jaar en ook eens stil staan bij ons sterreke Hayissa , zusje van Lovely , die ook vandaag 12 jaar ging worden. Baasje heeft Lovely al een dikke knuffel bij het opstaan , het is zo een lieve , een echte knuffelbeerke , zij is geboren uit het eerste nestje van Of Cay’s happiness . Hier is ze de oudste van de bende , ze wordt een beetje doof , maar haar neus werkt nog super goed , ze weet wel al te goed dat ze moet komen voor een snoepje of wanneer er eten te krijgen is . Ze gaat ook nog graag eens rondneuzen tussen de bomen en een putje graven . Oh , de taarten worden versierd met 12 erop in slagroom , njam njam , dat ziet er lekker uit. We mogen allemaal mee om te vieren , wat zijn we voorbeeldig , we luisteren goed naar baasje en wachten om ons stukje taart te krijgen , zelfs klein spookje Triana is heel flink. Lovely geniet van de aandacht . We krijgen allemaal 2 stukken taart , whaaw wat smaakt het !!!
Dag 26 : vrijdag , baasje neemt toffe foto’s van mijn spookjes , wat veranderen ze vlug , ze worden zo mooi. Iedere dag wordt alles schoon gemaakt en vers matje . Baasje maakt alles klaar , oh , er worden lekkere dingen klaar gemaakt , mag ik helpen !!! Oh , we krijgen bezoek , puppy borrel . Ze zijn zo lief met mijn spookjes , ik krijg ook snoepjes en wordt lekker geknuffeld , wat zijn het allemaal lieve mensen . We worden verwend en baasjes ook , snoepjes voor mij en mijn vriendjes , speeltjes voor mijn spookjes en lekkere champagne en wijn voor mijn baasjes , oh , tof een eigen gemaakte etiket op de fles met mijn pups . Ze hebben ook gebakken voor ons , baasje zegt dat plaatsen we in de frigo om morgen een speciale dag te vieren , Lovely haar 12 de verjaardag . Was een hele gezellige avond , nogmaals een grote dankuwel voor de kadootjes .
Dag 25 : baasje ons mandje wordt te klein of mijn bollekes worden te groot , hihi
Dag 21 : zondag 23 augustus , ze zijn vandaag al 3 weekjes , het stappen gaat ook al beter en ze beginnen al te spelen met elkaar . Hihi , mijn pups kijken naar mij wat ik doe , ben een gekke mama , mandje is wat klein voor mij , maar het lukt toch om mijn spookjes zo melk te geven. Baasje zit aan tafel na te denken wat ze gaat het gebruiken voor hun fotosessie , ze kijkt naar buiten naar de maisveld en meteen komt het idee , tis mais op de foto. Toch eens proeven !!!
Dag 24 : woensdag 26 augustus , baasje heeft een paar avonden niet op de pc kunnen werken , zo paar dagen niet op dagboek. Gisteren avond is de dierenarts langs geweest voor mijn vriendjes te vaccineren , wat vonden ze dat helemaal niet tof , volledige check-up en vaccins. Ook klein sprotje Triana moest haar herhaling vaccins krijgen . Met een snoepje erbij heeft ze nooit de prik gevoelt. De pups kregen ook een knuffel momentje . Baasje is druk bezig met het maken van hun boek om mee te geven aan de toekomstige eigenaars van mijn pups . Oh , ze krijgen hun potjes om te eten , want met de schaal gingen ze er helemaal in liggen . Het lukt hen al meteen om eruit te eten , wat doen ze het goed . Daarna een tukje doen in de tunnel , zalig .
Triana mag erna eens spelen met mijn pups , wat is ze lief met hen , wel onder toezicht , dat ze niet te actief is met hen.