Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 34 : zaterdag 5 september , wat is het leuk spelen in ballenbad , maar de ballen rapen zal voor baasje zijn , hihi. Er zijn wel dikwijls 5 pups ipv 4 , Triana speelt ook eens graag mee, maar wel onder toezicht , want soms is ze wat te actief voor mijn spookjes . Mijn melkbar wordt afgebouwd en zo krijgen mijn pups eens iets anders , havermoutpapje , ze vinden dat wel lekker.
Dag 31 : baasje heeft een paar dagen vergeten van foto’s te nemen van mijn pups , zo geen foto’s voor de site . Vandaag baasje Ivo terug wat foto’s en filmpje gemaakt . Ze genieten aan de melkbar , het wordt afgebouwd , want ze zijn al zwaar genoeg mijn pups
Dag 30 : dinsdag 1 september , oh denk dat veel mama’s en papa’s vandaag blij zullen zijn , de kinderen terug naar school. Hier groeien mijn spookjes enorm vlug , het zijn toffe beerkes zegt mijn baasjes. Ze gaan enorm graag op ontdekking .
Dag 29 : maandag 31 augustus , weeral de laatste dag van de maand , wat vliegt de tijd toch vlug .
Dag 28 : zondag 30 augustus , 4 weken oud vandaag , kijk eens wat een spookjes ik al heb , spelen en slapen ,en ze worden maar groter !!! In het park zitten er al dikwijls 5 pups ipv 4 , ze spelen al graag met Triana , maar baasje moet dikwijls eens zeggen dat ze rustig moet zijn . Haha , ze wilt ook nog in de tunnel , maar daarvoor is ze wel al te groot. Ik ben wat lastig zegt baasje , ik jank om bij mijn pups te gaan , maar na een 10 minuutjes wil ik er al terug uit , ze hebben dan ook al tandjes en dat doet pijn in mijn tepels , baasje zegt we gaan afbouwen met de melk want ze eten al heel goed korrels , nog een beetje geweekt nu. Mijn borstjes staan op springen , ik heb nog veel melk , hopelijk trekt het vanzelf weg anders zal ik medicatie daarvoor moeten nemen , want is pijnlijk voor mij die stuwing. Vanmorgen wat droog weer zo konden ze wat buiten lopen in het gras , ze kruipen al heel graag in de iglo. Was terug van korte duur , want plots was het al aan het regenen en zo terug binnen spelen.
Dag 33 : vrijdag 4 september , tis mooi weer , mijn mormels spelen heel graag buiten . Ook eens uit hun park buiten , rondcrossen in de tuin en baasje geniet om wat fotokes te maken van hen .
Dag 32 : baasje loopt er nerveus bij vandaag , vanavond naar dierenarst met vriendinnetje Moyona voor echo . Joepie , ze is zwanger !!!!