Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 47 : vandaag terug eens iets anders voor mijn pups , rondlopen in huis samen met de grotere , onder de indruk zijn ze zeker niet . Ze vinden het heel leuk en lopen graag weg met hun speelgoed.
Dag 46 : 17 september , baasjes zijn druk aan het werk en mijn spookjes amuseren zich heel goed buiten in hun park . Het ballenbad en de tunnel zijn hun favoriete speelgoed . ‘s Avonds zijn baasjes eens gaan zwemmen met Rina en Triana .
Dag 45 : mijn pups zijn aan het ravotten op de koer , ze leren alles kennen , zo kunnen ze eens binnen gaan ook in het waskotje en goeiedag zeggen naar de grotere achter hekken natuurlijk. Triana speelt wel graag mee met hen. De tunnel vinden ze heel tof , hihi.
Dag 44 : dinsdag 15 september , als baasje Ivo thuis komt van het werk , is het zottebollen in het gras . Ik moet dan wel mijn kleedje aanhebben dat mijn spookjes niet meer kunnen zuigen , dat heb ik wel niet graag aan.
Dag 42 : zondag 13 september , 6 weken oud zijn ze al mijn spookjes , baasje zorgt dat ze terug kunnen buiten spelen en hun korrels krijgen . Alles wordt terug ververst in hun slaapplaats . Baasje moet weg vandaag , ze gaat bij vrienden zorgen voor hun pups , want ze hebben een 1 ste communie . Baasje oma zorgt voor ons en mijn pups , das leuk want ze is al aan het koken voor ‘s middags , veel groenten , njam njam , ruikt al lekker. Baasje Ivo is terug van het fietsen , oh mijn mormeltjes mogen terug uit het park en rondcrossen dat ze doen , baasje Ivo neemt graag foto’s van hen . Wat veranderen ze nu vlug , spelen en crossen vinden ze heel tof , ook slapen ze wel nog veel en hun korrels eten gaat ook al heel vlug .
Dag 43 : baasje was te laat thuis om mijn pups voor de lens te plaatsen voor fotogeniek , maar niet getreurd . Baasje zegt vanavond na het werk maken we mooie foto’s en ze mogen hun beste pootje voorzetten om nog eens in show te staan. Baasje heeft een idee voor vandaag , ze gaat in de voortuin enkele pompoenen afsnijden , want ze zegt het is het seizoen en dat wordt het thema voor fotogeniek. Eerst wordt de tafel gezet in het zonnetje , maar doordat het al avond is , heeft baasje teveel schaduw op de foto’s . Zo verplaatsen naar de boomstammen , is moeilijker foto’s nemen ‘s avonds. Daarna mogen ze allemaal nog eens op tafel staan , oh wat staan ze stil , haha is voor het smeerkaas, dat eten ze wel graag .
Dag 48 : tis zaterdag , heel drukke werkdag hier in huis voor baasjes , ze maken de stalling leeg , want ze gaan starten met grote werken langs binnen . Wij houden ons rustig en mijn mormels ook .