Placeholder image


Als u graag meevolgt over de pups , klik dan de week die u wilt volgen  , veel leesplezier !!!  

Dagboek Rina & Tayro

1 week oud

Dag 7 : maandag 17/04/'23 : baasje zegt dat mijn pups al dikke bollekes zijn , hihi , ik heb dan ook een goeie melkbar .
Ik blijf er wel niet constant meer bij , loop graag wat rond en zeker als oma eten aan het maken is , dan sta ik te kijken , je weet maar nooit dat er iets valt !!!
Haha , baasje weet wat doen , iedere pup heeft maar liefst 18 nagels , dus tel maar x 6 pups , knippen baasje , want ze prikken in mijn buikje .
Mijn loverboy Tayro is zot van alles wat filpjes is zowel op de pc als op tv , hij kijkt naar alles , nu helpt hij 's avonds mee met baasje op de pc .    

Dag 8 : baasje waakt nog iedere nacht bij ons op de zetel , voor het minste geluid dat mijn spookjesmaken staat baasje al aan de werpkist , dus vast slapen doet ze zeker niet .
Oma slaapt wel boven in haar bed en hoort ons niet .
Iedere morgen is het altijd hetzelfde ritme voor ze begint te werken , eerst ik en al mijn vriendjes naar buiten , plasje doen en al klaar staan om te eten .
Dan mogen we terug allemaal naar binnen om nog een dutje te doen .
Baasje zorgt dan eerst voor mijn kroost een vers bedje en kijken of alles goed is .
Wij slapen dan terug , terwijl baasje start in het trimsalon met haar werk .
Oma knuffelt dan wat met ons .
Eerst nog een fotoke nemen van mijn spookjes . 

Dag 9  : woensdag 19/04/'23 : al mijn pups hun gewicht is verdubbeld , dat is heel goed , meestal gebeurt dat rond dag 10 , dan zijn ze goed mee met hun gewicht ,
ik heb dan ook goeie melk he .
Tiesj is de mascotte en is er dan ook graag bij , zit ook dikwijls bij de pups . De pups zullen zeker al een kat gewend zijn . 


Dag 10 :
na het werk zorgt baasje dat ze allemaal eens op de weegschaal liggen , want wordt gekeken of ze voldoende drinken overdag , ja hoor ze gaan allemaal goed omhoog . Oh , kijk eens goed , hun oogjes gaan open , ze gaan zien wie hun mama is .
Eerst is het de oogjes die open gaan en dan de oortjes .                    

 

Dag 11  : vrijdag 21/04/'23 : baasje is vlug weg na haar werk , want winkel bijna dicht , ze heeft een nieuwe grasmaaier bestelt , want is gewoonweg niet meer te doen met dat oude maaier , meer dan 2u constant duwen voor vooruit. Oh , jammeer zal niet meer uittesten zijn vanavond , want is aan het regenen. 

Dag 12 : zaterdag 22/04/'23 : klusjesdag !!!! eerst wat regen deze morgen , maar kan geen kwaad om naar containerpark te gaan.
Oef , na de middag geen regen meer , er wordt in de tuin gewerkt , want snoeien is nodig om deze zomer mooie bloemen te hebben .
 's Avonds is het genieten met de kachel aan , we liggen allemaal samen errond . 

Dag 13 :zondag  23/04/'23 : het regen niet meer teveel baasje en oma hadden belooft dat we allemaal eens een korte wandeling mochten maken , niet te lang , want baasje wilde mijn pups niet lang alleen laten.
Oh , ik mocht ook mee , dat tof !!! Na het eten is het tijd om haar auto van baasje te vullen en eigen gerief in te steken , is leuk terug een eigen auto te hebben na lange tijd .
Kijk eens als baasje roept naar mijn pups gaat het kopje en oortjes omhoog , ja ze beginnen te horen . Nu zullen ze beginnen te zingen .