Placeholder image


Als u graag meevolgt over de pups , klik dan de week die u wilt volgen  , veel leesplezier !!!  

Dagboek Rina & Tayro

4 weken oud

Dag 28 : maandag 08/05/'23 : baasje heeft mijn spookjes eerst hun papje in de veranda en dan worden ze allemaal naar hun speelpark gedaan .
Ze lopen al wat rond en kijken naar hun nieuw speelgoed. Als baasje klaar is met werken gaan we allemaal samen naar binnen in huis .
Is ook terug fotosessie , eerst allemaal een vers lintje aan , want ze worden vlug vuil en zien dan het kleur niet meer zo goed.
Oh , wat vinden ze de bloemen mooi , eens proeven . 


Dag 29  :
dinsdag 09/05/'23 : baasje zegt het is te slecht weer vandaagen ze zijn ook nog klein , ze blijven in de veranda , wat worden ze al mooie beerkes he ,
ik en Tayro hebben ons best gedaan .
Mijn pups beginnen al veel meer te spelen , kruipen graag in hun tunnel en eens knabbelen aan elkaar of aan baasje zijn tenen. 
 


Dag 30 
: vandaag blijven ze ook in de veranda , nadat ze altijd hun papje hebben veroverd ga ik nog wat melk geven , maar wel niet te lang ,
want hun tandjes voel ik wel op mijn tepels .
Nu en dan gaat er al een pup in de plasbak , maar ja het is nog maar het begin.  


Dag 31 :
donderdag 11/05/'23 : yoehoe, er is er eentje jarig vandaag , vriendinnetje Tormenta vier haar 6 de verjaardag vandaag .
Oma gaat taart bakken , zodat baasje na haar werk kan vrieren met allemaal. 
Vandaag mogen mijn pups gaan spelen in hun speelpark , baasje heeft werk eerst eten geven in de veranda en ze dan verhuizen naar hun speelpark.
's Avonds eten ze dan in hun park en baasje haalt ze dan om nog wat te spelen in de veranda , maar van spelen komt er dan niet veel meer want ze zijn moe .
Oh , krijg ik niet wat prive om mijn plasje te doen in de plasbak !!!! 

 

 

's Avonds vieren we de verjaardag van Tormenta , njam njam er is taart voor ons alllemaal !!!

 

 

Dag 32  : baasje heeft lange avonden , hihi was al nacht als ze stopte , wij sliepen al ,  bezig geweest deze week voor het boek klaar te krijgen voor de nieuwe eigenaars
van mijn pups.
Oma is bezig met bakken want morgen ochtend is het puppy borrel , dan komen ze knuffelen met mijn spookjes. 


Dag 33 :
zaterdag 13/05/'23 : baasje is terug vroeg op want ze wilt dat alles klaar is om de mensen te ontvangen voor mijn pups.
Het was een leuke ochtend met veel knuffelen en praten , allemaal heel toffe mensen voor mijn spookjes , hihi het zijn dan ook spookjes !!! Wat zijn ze moe . 

 

 Dag 34 : zondag 14/05/'23 : vandaag is het moederdag , baasje is druk bezig van 's morgenbs vroeg om een uitgebreid ontbijt klaar te maken ,
want haar zussen komen eten voor moederdag .
Het is heel gezellig samen . Wij zijn ook flink en mijn pups zijn nog moe , maar zie eens wie slaapt er nu in de mand , niet mijn pups !!!