Placeholder image


Als u graag meevolgt over de pups , klik dan de week die u wilt volgen  , veel leesplezier !!!  

Dagboek Rina & Tayro

5 weken oud

Dag 35 : maandag 15/05/'23 : de tijd vliegt voorbij , al 5 weken , baasje mag er niet aan denken dat ze binnen 3 weken al vertrekken .
Oh , mijn pups mogen eens lopen in het vers afgemaaid gras , haha , ze vinden het gras lekker , oei hopelijk niet nog meer diarree , want ze hebben er wat van ontwormd te zijn , das normaal .   Baasje heeft veel foto's genomen .

Als je klikt op de foto's , kan je van al mijn pups een galerij bekijken van foto's , veel plezier zegt baasje en oma , was zo leuk !!!

 

Dag 36 : dinsdag 16/05/'23 : als baasje opstaat , horen mijn pups dat al goed , ze laten van zich horen want ze willen meteen naar buiten gaan spelen en eten.
Baasje doet eerst mij en mijn vriendjes naar buiten , dan mijn spookjes . Vanaf de korrels zacht zijn krijgen ze eten en dan doen ze hun dutje in de iglo , zalig .
's Avonds doet baasje samen met mij , mijn spookjes naar binnen , hihi , ze volgen me goed . 

 

Dag 38 : baasje heeft verlof , maar zal wat werken zijn want ze wilt graag dat de tuin in orde is . Hihi, maar toch eerst wat fotokes nemen van de speelse spookjes !!!

Dag 39 : vrijdag 19/05/'23 : whaaw alles wordt mooi buiten , terras wordt met hoge druk gedaan , hihi en wij maar allemaal blaffen dat baasje toch eens zou sproeien naar ons . Nee nee de druk is te groot daarmee.
Baasje heeft voor ons een grote kuip gekocht en gaan ophalen bij mensen , maar we krijgen er nog geen water is , ze vind het nog wat te fris daarvoor. 

 

Dag 41 : zondag 21/05/'23 : tis terug feest in ons huis , Ilaysa is vandaag 6 jaar en dat wordt gevierd , oeps wij mogen eens niet mee op de foto's , maar we krijgen wel iets lekkers. Baasje geniet vandaag wat om andere dingen te doen , de nageltjes worden terug geknipt , want is dikwijls nodig.
Oh , ze mogen ook wat spelen in het gras en baasje neemt natuurlijk ook wat foto's en ook voor fotogeniek , maar dat stil zitten is niet meer zo gemakkelijk.