Dagboek : Rina & Ego

3 weken

Website by Kathy
Dag 21 : dinsdag 11/05 : al 3 weken oud , nu wordt het al veel leuker , ze beginnen te spelen met elkaar en beginnen te proberen blaffen . Er is feest vandaag , de taart wordt gebakken , Tormenta is 4 jaar !!! Baasje de wasmand wordt te klein . Oep s op de f oto’s v an ons allemaal te samen verjaardag vieren zien we groen , maar juist meegeholpen met baas Ivo gras afrijden.
Dag 26 : zondag 16/05 : is zondag , dan is er training jacht voor baasje met Romyna , ze zijn al vroeg op pad . Baasje Ivo en oma zorgen voor ons allemaal . Over de middag is baasje terug en alles wordt klaargezet , want we krijgen bezoek vandaag . De gezinnen komen ons knuffelen waar mijn pups gaan wonen. De boeken die baasje heeft gemaakt liggen ook al klaar. Het is een gezellige middag en veel gebabbeld en geknuffeld. Be dankt voor de le kkere snoepjes voor mij en m ijn vriendjes , oh zegt baasje w e gaan ze ee rst gebruiken voor de fotossessie met de spookjes.
Dag 25 : zaterdag 15/05 : oh , wat kunnen ze genieten van hun mandje en ze worden ferme bollekes
Dag 24 : vrijdag 14/05 : baasje heeft verlof , wat veranderingen hier , ‘s morgens eerst op boodschap , gerief halen voor de toekomstige eigenaars van mijn pups en Triana mag mee naar de winkel , socialiseren. Wat doet ze het goed . Mijn spookjes terwijl het wat droog is mogen voor de eerste keer buiten, ze zijn w<el wat onwennig maar das normaal , ik help ze mee. Oh , in tussen tijd wordt de werpkist weg gedaan en de veranda verandert in een leuk speeldomein. ‘s Avonds genieten baasje van een gezellig momentje buiten in het zonnetje en 2 pups lopen voor de eerste keer in het gras , oh , raar gevoel aan hun pootjes .
Dag 23 : donderdag 13/05 : feestdag vandaag , baasje moeten niet wereken , oh , ze eten al niet meer geplet of gemixt , wel n og geweekte korreltjes , maar het desser t vinden ze nog altijd top bij mij.
Dag 22 : kijk eens welke houdingen ze slapen en geen stijve nek , he . Baasje heeft kakjes naar laboi gedaan voor test op parasieten om te weten of het nodig is om te ontwormen , alles negatief , super , geen onnodige medicatie dan. Hekje is geplaatst , ik mag ‘s nachts geen melk meer geven , zo gaat baasje terug slapen in haar bed.
Dag 27 : maandag 17/05 : oh , jammer het ve rlengd weekendje is terug voorbij. Voor mij en mijn pups is het rustdag vandaag .