Dagboek : Rina & Ego

Hier kan je dagelijks alles volgen van begin loopsheid tot vertrek van haar pups. Zie hierboven de knoppen voor de verschillende tabbladen . Veel leesgenot !!! Sorry toekomstige baasjes van mijn pups en lieve mensen die graag mijn dik buikje volgen en dan mijn pups. Baasje heeft uiteindelijk wat tijd gevonden om te beginnen aan mijn dagboek. Ze mag wat voort maken want mijn pups zullen niet eeuwig in mijn buik blijven zitten. Hihi.
Website by Kathy
Ik ga me eerst eventjes voorstellen . Ik ben dus Rina , zusje van Romyna , zij heeft zojuist 11 leuke zotte pups gehad , die nu naar hun liefdevolle thuis zijn. Mijn mama is Oraya , ik en mijn zus zijn dus hier geboren en gebleven bij onze mama. Op leeftijd van 1 jaar ben ik getest en baasjes heel blij met resultaat : HD A , ED 0-0 , PRA 1 - 2 : vrij , Ichtyosis : lijder , dat wisten ze al bij mijn geboorte , maar vonden dat niet erg. Ik heb dus pelletjes. Ik ben 2 jaar , geboren op 13/11/2018 Baasje zegt als ik later nestje doe is het met een reu die vrij is , zodat al mijn pups dragers zijn zonder pelletjes . Ik ben zwaar gebouwd en heel bleek van kleur . Shows zijn er momenteel niet , dus ik heb nog niet veel in de ring gestaan .
Dag 10 : vandaag is het valentijn : jammer nog geen date voor mij vandaag . Wel zijn we allemaal curieus om te gaan kijken naar de pups van Romyna , we mogen wel nog niet te dicht van de werpkist staan , want ze beschermd haar kleintjes.
Dag 8 : vrijdag 12/02 : gelukkig had baasje wat verlof genomen deze week voor de bevalling en zo ook gemakkelijk om met mij naar de dierenarts te gaan . Ik moet mee met de auto , maar dat vind ik niet zo tof , ze prikken in mijn pootje om wat bloed , is om progesteron te bepalen , want als ik rond de 4 sta , zal de sperma van Ego worden verstuurd . Ze nemen ook een uitstrijkje. Rond 12u krijgt baasje een sms met de uitslag : oh nog maar het begin : 1.08 . Er wordt een nieuwe afspraak vastgelegd voor maandag.
Dag 5 : dinsdag 9/02 : spannende dag vandaag , Romyna is onrustig geweest gans de nacht , vandaag zal er een bevalling zijn . Mijn zusje Romyna bevalt van 11 pups , amaai z e zal haar werk hebben om al die kleintjes melk te geven.
Dag 1 : vrijdag 5/02 : oei , nu zal alles vlug moeten gaan , eerst navragen of alle resultaten al binnen zijn want ze zien graag Starmania Laster Gold “Ego” voor mij , oef alles juist binnen . Hij is nog heel jong , HD A , ED 0-0 , PRA 1 - 2 : vrij , Ichtyosis : vrij Hij he eft ook wat kleur en is een zotteke , houdt enorm van water en hij woont in Frankrijk , oei moet ik nu in het Frans blaffen , hihi !!!!

Loopsheid

Baasjes waren al lang aan het uitkijken voor een loverboy voor mij , ze zijn dan ook heel selectief , karakter moet heel goed zijn en dan de lijnen moeten passen bij elkaar . Ze hadden een paar reu’s in gedachten voor mij. Ze moesten dan ook nog wachten op hun resulaten van gezondheid. Oeps , baasje , kijkt eens goed ben loops !!!!
Dag 11 : maandag 15/02 : oh nee , terug mee met die auto , weer wordt er bloed genomen , want het moet goed gevolgd worden dat ik niet plots een piek doe. Ik neem alle tijd , sta nog maar op 2.88.
Dag 14 : donderdag 18/02 : baasje heeft een slechte nacht achter de rug , om 9u terug naar dierenarts voor bloed . Ieder halfuur kijken naar de track van TNT waar het pakketje al zit , nee , toch het staat ook vast . Baasje Ego laat weten dat het sperma die werd verstuurd met DHL op komst is en ja hoor ze hebben er toch voor gekeken en is op komst wel een dag te laat . Progesteron sta ik op 12.34 , ideaal voor eerste KI , hopelijk is daar op tijd. Dierenarts belt dat het pakketje van DHL werd geleverd , hopelijk is de sperma nog goed en niet warm gekregen want dan zou het niet meer leven. De koelelementen zijn niet meer bevroren , oei , oef we krijgen antwoord dat het zaad nog goed is . Om 13u moet ik terug de auto in richting dierenarts , oh , moet nu in andere plaats , wat gaat er nu gebeuren. Ik moet heel stil blijven staan , baasje praat tegen me en ik doe heel goed mijn best . Baasje volgt alles mee op het scherm , want is met een camera voor de KI tot in mijn baarmoeder . Het duurt wel een tijdje voor het lukt , want het is de eerste keer en mi baarmoeder is gekanteld . Ze kijken onder microscoob eerst voor ze inbrengen , of de zaadjes goed zwemmen , ja hoor het zijn actieve. Baasje komt eindelijk wat tot rust nu , de KI is goed gegaan en gelukkig was de sperma nog top !!!
Dag 13 : baasje kijkt waar het pakketje zich al bevind , is raar nog altijd in Frankrijk , ze neemt contact met baasje van Ego , hij vraagt na , maar ze kunnen niet veel erover zeggen . Baasje is nerveus en belt zelf met DHL , ze krijgt te horen dat het maar binnen 6 dagen wordt geleverd , baasje wordt wat gefrustreerd aan de telefoon , want het is een express zending dan moet het binnen de 24u geleverd worden . Ze gaan kijken wat ze kunnen doen en baasje terug bellen. Niets te horen . Ondertussen terug bloed genomen bij mij , amaai ik zal vol zitten met gaatjes in mijn pootjes van al dat bloed nemen . Ik blijf staan van waarde , 7.72 , gelukkig want de sperma is er nog niet. Terug contact baasje Ego , wat moet er nu gebeuren , want de sperma geraakt er niet. Dierenarts helpt zoeken naar oplossing , ze zegt proberen via TNT want daarmee altijd vlugge levering , zo wordt er terug alles geregeld om terug sperma vandaag op te sturen en hopen dan morgen geleverd .
Dag 12 : dinsdag 16/02 : vandaag heb ik een sprong gemaakt en op uitstrijkje zien ze dat ik een eisprong heb gehad . Progesteron al op 7.70. Oei , baasje slaat in paniek , want de sperma moet hier nog op tijd geraken voor mij van mijn loverboy. Meteen wordt er gechat met baasje van Ego , in het frans , want hij woont in Frankrijk. Ego mag meteen wat arbeid verrichten hihi. De sperma wordt gekoeld en klaar gemaakt om opgehaald te worden door DHL . Baasje ontvangt het track nummer om te volgen. Het zou geleverd worden de volgende dag rond de middag , dat zou ideaal zijn. Vandaag ook een prik met herpes vaccin.
Dag 15 : vrijdag 19/02 : vandaag eens bekijken waar nu het pakketje zit van TNT , want moest ook al gisteren hier zijn , het is op komst , normaal wordt het rond de middag geleverd , hopelijk ook nog in goeie staat. Om 14u30 bij dierenarts voor de 2 de KI , de sperma is nog top , oef , de KI verloopt moeilijker , ze geraakt niet in mijn baarmoeder , nochthans zegt baasje dat ik heel flink ben , ik blijf mooi stil staan. Ze brengen de sperma tot tegen de baarmoeder . Nu is het duimen en aftellen naar de echo.