Dagboek : Rina & Ego

Website by Kathy
Dag 44 : zaterdag 3/04 : baasje is druk in de weer voor de pups , vandaag mogen ze allemaal in bad , oh , fluffy beerkes . Ook al het gerief wordt klaar gezet , want morgen op Pasen vertrekken ze naa r hun nieuwe gezin . Ik slaap al wat meer , z alig in mijn mandje.
Dag 59 : zondag 18/04 : grote verandering vandaag , alles wordt klaar gezet in de veranda voor mij , baasje zet de werpkist klaar en ook alle gerief die nodig is voor de bevalling , je weet nooit wanneer het gaat beginnen . Oma heeft veel gehaakt , de bandjes zijn klaar voor mijn spookjes , de kleuren met zilverdraad erin is voor de teefjes en de effen kleuren voor de reutjes . Onze vrienden en familie hebben al een pronostiek gemaakt , h aha , maa r niemand weet vooraf hoeveel kleintjes er in m ijn buik zitten .
Dag 58 : ik slaap enorm veel , want stappen gaat al veel moeilijker , ben een waggelde eend , hihi. De pups drukken ook al op mijn blaas , kan het moeilijk ophouden.
Dag 57 : vrijdag 16/04 : baasje zegt begint al goed te naderen , maar ik eet nog altijd met veel smaak samen met al mijn vriendjes . Ik kan bevallen tussen dag 59 en 63 , als ik mijn tijd uit doe is het dag 63.
Dag 54 : baasje doet de zwemzak klaar , oh Tayro en Triana mogen mee naar het zwembad , dat is speciaal voor hondjes , ik mag wel niet mee , hihi , ik zou zinken !!!
Dag 53 : maandag 12/04 : baasje zegt , ze ziet meer verdikken terwijl ze naar mij kijkt , heb een ferm tonneke Oei , ik moet mee met de auto , maar ik kan niet meer springen , baasje zet mijn vooroten erop en helpt me mee. Ik moet naar de dierenarts , ik moet gelukkig niet uit de auto , hij heeft het prikje voor herpes in de auto.
Dag 50 - 51 - 52 : vrijdag 9/04 en weekend : de valiezen staan klaar , baasje gaat op weekend met oma , eens wandelen , jammer ik mag niet mee met mijn dikke buik . Baasje Ivo zorgt voor ons. Tayro en Oraya mogen mee en zijn in hun nopjes. Jammer van het weer regen , wel daar heel mooi zegt baasj e .
Dag 48 : woensdag 7/04 : baasje heeft een halve dag verlof genomen . Oei , het is aan onze beurt voor op de trimtafel te zitten. Eerst aan Tayro , dan Triana , mijn mama Oraya , wat zijn ze terug mooi. Nu mag ik ook getrimd worden , want ik moet mo oi zijn om dan mijn pups te verwelkomen.
Baasje doet haar toer in de tuin , ik ga ook mee met al mijn vriendjes , ben wel vlug moe , ze kijken waarom ik ga liggen , oh ik ga wat rollen , mijn pups schudden .
Baasje neemt iedere morgen en avond mijn temperatuur , als ik 1 graad zakt , wel vergelijken ‘s morgens met ‘s morgens en ‘s avonds met ‘s avonds , dan kan ik binnen de 24u beginnen te bevallen. Ben nog niet gezakt , maar ik ben wel al wat ongemakkelijk , baasje zocht me zojuist buiten , hihi , zat onder de struiken , ben begonnen aan mijn nest uit te graven . Mocht wat verder doen , maar na kwartiertje moest ik eruit en terug mee naar binnen want het wordt donker. Baasje gaat vanavond starten met bij mij te slapen , je weet maar nooit en indien ik ook buiten moet om te gaan plassen. Slaapwel !!!!
Dag 60 : maandag 19/04 , heel de nacht wist ik niet goed waar ik wel was , baasje lag op de zetel om me in de gaten te houden , overdag liep ik veel rond en graafde put in de tuin