Dagboek : Rina & Ego

Nu beginnen we te tellen met dag 1 vanaf de 1 ste dekking (KI)
Website by Kathy
Dag 2 - 3 : het is weekend , ik mag niet mee spelen buiten met mijn vriendjes , ik moet me kalm houden en wat rusten , zegt baasje. Hier is er veel te doen , want baasje moet ook helpen en de pups verzorgen van mijn zusje .
Dag 43 : vrijdag 2/04 : vlug neemt baasje een foto van de magnolia boom die in bloei st aat , zo mooi dat die is . Oh , Tayro gaat wat trainen met 2 vriendjes Togo en Bono.
Dag 36 : vrijdag 26/03 , mijn buikje begint al wat zichtbaar te worden , baasje neemt al graag eens een fotoke . Eerst allemaal helpen met het gras afrijden , rollen d at we groene hulken zijn.
Dag 24 : zondag 14/03 : drukke dag vandaag , door de corona moet er veel geregeld worden voor het bezoek voor de pups van mijn zusje. Ieder uur komt er een gezin op bezoek , allemaal heel leuke families.
Dag 22 : vrijdag 12/03 : baasje loopt er nerveus bij , maar ik weet niet waarom . Oeps , ik moet in de auto . Richting dierenarts , oei wat nu ??? Oh , die gel is toch wel koud op mijn buik , ze beginnen aan de echo , meteen al duidelijk te zien , ik word mama !!!! Dierenarts zegt zeker meer dan 5 pups . Haha , nu weten ze waarom ik zo een honger heb , ik moet dan ook eten voor veel pups in mijne buik. Als de pups mee zullen hebben van mij , allemaal goeie eters , want dat ben ik ook .
Dag 21 : baasje zegt , zie nog niets van veranderingen bij mij , mijn zus en mama hadden rond de 3 weken geen eetlust meer , baasje moest dan vanalles koken zodat ze toch iets zouden eten . Bij mij is dat helemaal niet zo , ik eet iedere korrel dat ik krijg en als ik niet op tijd mij eten krijg , pak ik gewoon wat ik vind . Baasje moet dus zorgen dat alles ver staat . Oh , ik denk niet dat ik dat mocht pakken , baasje had gevroren kleine pizza’s klaar gelegd op de bakplaat , wat was dat toch verleidelijk , een paar minder voor mijn baasjes kan toch geen kwaad , he !!!
Dag 11 - 15 : amaai wat een lawaai is er hier , een grote camion op de oprit , ik en mijn vriendjes bekijken alles heel goed wat er gaat gebeuren . We moeten binnen blijven in huis , want he t dak van de stalling gaat eraf .
Dag 4 - 8 : drukke werkweek hier voor de baasjes , er komt een schilder voor de boven te doen , zal mooi zijn . Maar voorlopig slaapt baasje toch bij de pups van Romyna , waken dat alles goed gaat.