Dagboek : Oraya & Leo

Website by Kathy
Dag 14 : vandaag 2 weekjes oud , ze waggelen om wat te proberen te stappen . Reutje Orange krijgt nog een flesje erbij omdat hij de kleinste is . Wat vind hij dat lekker !!!
Dag 15 : was druk gisteren voor baasjes , eerst ‘s morgens met Triana naar de specialist voor Rx van heupen en ellebogen om te weten of we later met haar een nestje mogen doen , volgens hem ziet het er allemaal goed uit , nu nog wachten op resultaat , dat kan nog een tijdje duren . In de namiddag op zwier met Triana en Tayro voor hun test en ja hoor allebei geslaagd , het zijn sociale hondjes !!!
Dag 20 : vrijdag 16/07 : het zijn al dikke mormelkes aan het worden. Mijn klieronsteking wordt ook al beter , is wat afzien voor mij , keizersnde dan klieronsteking . Het kleine spookje Usha komt graag kijken naar mijn pups , maar ik kijk wat boos naar haar dat ze niet in de werpkist komt. Kijk eens naar de foto’s , ik was mijn pootjes gaan rekken buiten en zie wie er bezig is met mijn pups .
Dag 16 - 19 : is een heel drukke werkweek voor baasjes , laatste week voor verlof , alle hodjes moeten mooi zijn , want baasje heeft een trimsalon.

2 weken oud