Dagboek : Oraya & Leo

Website by Kathy
Dag 28 : zaterdag 24 juli : baasje is aan het trimmen , Togo , pup van onze Moyona en Lewis die is van onze vrienden moet worden getrimd en ook Triana en Tayro . Morgen hebben ze show voor de eerste keer en ze moeten mooi zijn . Wij genieten nog van het mooie weer , want ze geven terug regen uit , oeps zal dan binnen spelen worden. Lovely geniet ook van het ligbed in de zon . Ik heb wat mijn weerslag , ben moe , mijn oogjes zijn zwaar.
Dag 31 : oeps , gras is nat , zo wat spelen op de koer , ook leuk dan kunnen we in en uit de iglo , op het bruggetje !!!
Dag 30 : maandag 26 juli : oh , wat is het zalig buiten in het gras
Dag 29 : baasjes zijn naar de show , het is een kleine show , jonge hondendag , ze doen het heel goed , Tayro 2 de Uitmuntend , Triana 3 de Uitmuntend , allebei zot in de ring. Baasje Ivo zorgt voor een nieuwe plaats voor mijn mormels , want met het slechte weer zullen ze veel binnen zijn , nu zijn ze dicht van de andere hondjes en gaan veel zien en horen . Ze spelen vandaag eens op de terras , want gras is te nat. Usha helpt wat mee , hihi !!!

4 weken oud