Dagboek : Oraya & Leo

6 weken oud

Website by Kathy
Dag 42 : zaterdag 7 augustus : vandaag zijn ze 6 weekjes oud , wel heel jammer met zo een zomer dat ze veel binnen moeten of op de koer bij een droog moment. Baasje heeft het druk vandaag , alles klaar maken voor op show morgen , Tayro en Ilaysa worden getrimd en gewassen , ze moeten mooi zijn. Oh , mijn spookjes mogen ook hun beste pootje zetten , voor de eerste keer in show stand op tafel en whaaw wat doen ze het goed . Baasjes zijn heel tevreden over mijn mormels , ze zijn zo mooi. De smeerkaas vinden ze heel lekker.
Dag 43 : baasje vertrekt al heel vroeg , om 4u30 moeten Ilaysa en Tayro mee met kleine oogjes . Wij gaan vlug een plasje doen en kruipen graag terug in ons mandje. Tayro behaald een 1 ste Uitmuntend en Ilaysa een 2 de Uitmuntend
Dag 48 : vrijdag 13 augustus : wat werken ze graag in de tuin , los rondcrossen is leuk !!!
Dag 47 : vandaag is het fotosessie van mijn vriendjes in showstand Ik sta er ook op met mijn dochter Rina.
Dag 46 : tis mooi weer vandaag eens wat foto’s nemen in de tuin met mijn spookjes , zo leuk. Baasje moet wel selecteren , want ze heeft wat veel foto’s.
Dag 45 : dinsdag 10 augustus : veel binnen spelen in de veranda , rond lopen in huis was ook tof voor hen. Ze worden al goed actief , over de brug en spelen met speelgoed , ze lopen graag achter de balletjes en nemen graag iets vast. Eten doen ze heel goed , vandaag terug wat meer te geven . Ik ga er af en toe bij , maar niet voor lang , ga graag spelen met mijn vriendjes in de tuin.
Dag 44 : baasje Ivo vertrekt vandaag met 2 vrienden naar Frankrijk , de Mont Ventoux gaan oprijden met de fiets . Baasje blijft thuis om te zorgen voor ons en mijn spookjes . Tussen de regen vlagen door kunnen ze wat buiten spelen . Baasje is ook aan het bakken , want we hebben straks bezoek om te kijken naar mijn pups. Ze mogen nog eens allemaal in showstand staan en worden bewonderd en betast . Wat ben ik trots op hen. Het was een heel tof bezoek , erna vond ik en mijn vriendjes het heel lekker want ze hadden snoep mee voor ons allemaal , njam njam . Mijn pups kregen ook speeltjes en voor baasje een goed glaasje , dat zal smaken.