Dagboek : Oraya & Leo

3 weken oud

Website by Kathy
Dag 21 : baasje is al een paar dagen gestart met papje voor mijn pups te maken en iedere pup apart op gemak laten eten . Zijn geweekte korrels met wat melkpoeder erbij en dan goed mixen tot een glad papje. Het smaakt goed bij hen . Ze hebben het gras afgedaan achter de tuin op het veld . Oh , zegt baasje dat zouden mooie foto’s zijn met Usha , vlug weg met oma en fototoestel . En ja hoor ze zijn heel tof .
Dag 22 : vandaag is het een drukke dag voor mij , eerst is baasje weg naar de les met Usha , maar in de namiddag is het allemaal verandering hier. Eerst worden de hekjes geplaatst buiten en mogen mijn kleintjes voor de eerste keer in het gras , Ze vinden het zalig want is heel warm in de werpkist . Ze slapen gans de namiddag . Tussenin wordt de werpkist weg gedaan en hekjes geplaatst in veranda , zo kunnen ze meer rondkijken en zal het frisser zijn. Hihi , baasje ligt op haar buik in het gras , ze nemen foto’s van mijn pups , oh wat doen ze dat goed .
Dag 27 : vrijdag 23 juli : wat zijn mijn spookjes graag buiten , ze trappelen al goed door het gras en gaan al op verkenning naar het speelgoed . Vanavond worden ze geknuffeld door de eigenaars voor mijn bollekes. Het is een leuke avond , lieve mensen .
Dag 25 : 21 juli : nationale feestdag : wel minder leuk voor mijn baasjes vandaag , ze hebben een begrafenis . Baasje oma zorgt voor ons allemaal vandaag. Het is mooi weer en zo spelen we allemaal buiten .
Dag 23 : baasje is volop bezig met het maken van de boekjes om dan mee te geven aan de toekomstige eigenaars van mijn pups . Ze probeert zoveel mogelijk tips mee te geven.
Reutje Fushia
Reutje Paars
Reutje Orange
Teefje Turqioos