Website by Kathy

1 week oud :

Dag 7 : dinsdag 13 september : oh , ze zijn al 1 week oud vandaag , hun gewichten gaan heel goed omhoog , iedere dag mogen ze op de weegschaal en baasje is dan heel content dat ik zo goed hun melk geef , worden dikkertjes .
Dag 8 : baasje zegt altijd bruintje tegen mijn donker blauwe reu , hij is ook het donkerst .
Dag 10 : vrijdag 16 september : een drukke avond na het werk voor baasje , alles in de auto steken en ook Ulysa trimmen . Tayro en Ulyasa gaan morgen op zwier , een clubshowke , de West-Vlaamse . Samen met een vriend Marc die ook een golden heeft Togo van mijn vriendinnetje Moyona.
Dag 11 : zaterdag 17 september : baasje en vriend Marc zijn naar de show , oeps dat het maar niet teveel regen want het is buiten. Whaaw , oma krijgt de resultaten , Tayro , papa van mijn pups heeft zijn best gedaan : Beste Reu en dan in de erering bij Beste reu in show werd hij 2 de. Ulysa ook super : Beste jeugdteef en ook nog beste teef , dan nog eens samen gelopen in de erering en werd 1 ste in koppelklas. Ik lig op uitkijk voor de werpkist dat er niemand bij mijn pups komt.
Dag 12 : zondag 18 september : oh , kijk ze gaan nu zien wie hun mama is en ze zullen me ook horen , want oogjes en oortjes gaan open . Ze mogen ook terug allemaal voor de lens , maar eerst test Tiesj het decor uit. Hihi !!!

Dag 13 : maandag 19 september : oh nee wat gebeurt er nu , ze krijgen een prik in hun hals , sommigen geven een kleine piep .

Ze worden allemaal gechipt , voor als ze samen met de pups van Tormenta mogen lopen .