Website by Kathy

3 weken oud :

Dag 21 : 27 september : wat vliegt die week voorbij . Ochtend ritueel voor baasje , vers bedje
Dag 22 : woensdag 28 september : baasje zegt dat mijn spookjes ook binnen enekele dagen uit de werpkist mogen en meer rondlopen , zou zal ik dan ook mijn nacht door kunnen slapen en geen melk meer geven tijdens de nacht. Laatste dag in de werpkist
Dag 23 : drukke ochtend , baasje verhuist al mijn pups , eerst wordt alles gekuist voor ze allemaal samen in de veranda zitten . De pups van Tormenta zijn curieus.
Dag 24 : vrijdag 30 september : baasje is na haar werk druk bezig met een nieuw speelpark te maken in de stalling en waar ze dan ook zelf naar buiten kunnen lopen en spelen voor alle pups van mij en Tormenta. Door het slechte weer kunnen ze niet volledig buiten. Sommige foto’s zullen het mijn pups zijn of die van Tormenta want zitten samen.
Dag 25 : zaterdag 1 oktober : baasje en oma zijn heel vroeg op want alles moet op tijd klaar zijn , ons eten geven en ook alle pups , huis in orde maken , want er is straks puppyborrel voor mijn vriendinnnetje haar pups . Ik mag samen met mijn pups in een apart deel liggen in de veranda , zo kan ik wel alles in de gaten houden . Als iedereen weg is , doe baasje verder aan het speelpark maken en dan gaan de pups van Tormenta op verkenning en mogen mijn spookjes spelen in de veranda .
Dag 26 : tis zo lekker dat ze nu ook in potjes mogen eten
Dag 27 : baasje heeft een drukke dag , veel werken en dan nog gras afrijden , al mijn spookjes hebben goed gegeten en erna mogen ze eventjes naar de melkbar.
Baasje is druk bezig met het maken van alle boeken , voor de toekomstige eigenaars , zo heeft ze ook wat foto’s nodig voor op de kaft. Zo heeft ze niet al mijn pups en van Tormenta alleen getrokken maar samen . Was wel moeilijk want stil zitten ze niet en Tiesj helpt ook mee.