Website by Kathy

Nu beginnen we tellen met dag 1 vanaf de dekking :

Dag 9 : zondag 17 juli : We zijn nog maar een weekje verder , dus nog niets te zien aan mij . Ik ben zo van zwemmen en mijn zotte vriend Tayro ook , dus dat belooft voor mijn toekomstige pups , het zullen waterratjes zijn , hihi.
Dag 16 : zondag 24 juli : we mogen heel veel zwemmen van baasje met die warmte , wel in groepje omdat we anders elkaar zouden onder duwen en zwembad zou te klein zijn met ons 13 daarin. Mijn vriendinnetje Tormenta is zwanger , veel pups te zien .
Dag 19 : woensdag 27 juli : baasje gaat op stap , wij blijven bij oma , maar we gedragen ons heel goed . In nederland hebben ze ook een nestje van Origy en baasje gaat kijken naar hen. Het zijn ook heel mooie beerkes.
Dag 21 : vrijdag 29 juli : baasje geniet nog wat van de avond samen met ons in de tuin , en natuurlijk neemt ze graag wat fotokes Ik eet nog altijd goed , dus moeilijk te weten of ik zwanger ben , maar ja is dan ook misschien mijn eerste nestje .
Dag 22 : zaterdag 30juli , baasje heeft een leuke dag georganiseerd met oma (mama van mijn baasje Kathy) , maar wij zijn niet alleen , een vriend van baasje komt gans de dag logeren om ons te verwennen en in het oog te houden. Het is een verrassing , na een 5 tal uren rijden , had baasje afgesproken in Frankrijk met een vriend die ook al 2 pups heeft van hier. Oh oma is heel content want ze krijgt een kitten een Ragdoll die nu 3.5 maand is .
Dag 23 : zondag 31 juli : baasje gaat met vrienden trainen met Tayro , ik ben wel jaloers en kijk met hangende oogjes . Ik train ook heel graag , maar nu is het te gevaarlijk voor mij.
Dag 25 : dinsdag 2 augustus , tis feest vandaag . Tayro is 2 jaar en dat wordt gevierd , oma heeft cakes gebakken voor ons allemaal.
Dag 26 : woensdag 3 augustus : oeps , ik moet mee met baasje en oma met de auto naar de dierenarts , wat doen ze nu , ik sta op tafel en er wordt van die koude gel op mijn buik gedaan , haha , wat denken jullie , er zitten al kleine spookjes in mijn buik , waterratjes !!!!
Dag 35 : oh , oma heeft veel werk gedaan voor de toekomstige pups van Tormenta en mij , al die mooie kleurtjes , hun lintje gehaakt .
Dag 30 : zondag 7 augustus , tis rustdag vandaag , ook voor oma en kat Tiesj en lovely de oudste

Dag 29 : zaterdag 6 augustus : baasje maakt vanalles klaar , oeps wat ruikt er daar zo lekker , het is BBQ met vrienden die er zijn.

Wij gedragen ons allemaal voorbeeldig. Een toffe avond voor baasje en oma.

Dag 34 : baasje heeft een dagje verlof , zalig samen met ons in de tuin , eerst ons afkoelen in het zwembad en dan wat zonnen , Tiesj is er natuurlijk ook bij. Kijk eens wat een brede rug ik al krijg , oeps ik zal een dikkertje worden.
Dag 33 : woensdag 10 augustus : is een warme dag , in de namiddag zwemmen in het zwembad . ‘s Avonds is baasje gaan trainen met Tayro , ik mag niet mee !!!
Dag 36 : zaterdag 13 augustus , terug een warme dag , baasje zorgt dat een ook wat lekker fris krijgen om te eten , ze is deze morgen al naar de markt geweest en wat heeft ze daar mee van dikke bol , oh een watermeloen
Dag 42 : vrijdag 19 augustus : Tiesj wordt verwen door oma , hij krijgt een krabpaal en test die meteen al uit. Yihaa , mijn vriendinnetje Tormenta zal een groot nestje krijgen , baasje heeft vanavond een rx laten nemen voor het aantal te weten , en ja hoor , ze hebben er 11 geteld.
Dag 43 : zaterdag 20 augustus : Kiara komt helpen vandaag , baasje is druk bezig met Kiara alles van zolder te halen en klaar te zetten in de veranda voor Tormenta , de werpkist en hekken zetten en al het materiaal . Later zal het dan voor mij zijn. Usha en Ulysa zijn sociaal , ze zijn beiden geslaagd in hun socialisatie test. Nu moet eerst Tormenta mee in het salon , trimmen en wassen , en ja hoor , nu is het ook aan mij . Zalig in bad .
Dag 45 : maandag 22 augustus : het is kermis in Wervik , baasje haar vriendin vraagt of ze niet in afkomt , is optreden van Sergio , en ja hoor ze gaat eens op zwier. Oma blijft bij ons.
Dag 47 : woensdag 24 augustus: ik krijg al een mooi tonnetje , hihi. Baasje heeft haar bed verhuist naar de zetel , want vanaf nu zal ze hier voor een paar weekjes liggen , eerst nu Tormenta in de gaten houden want ze is onrustig , het kan ieder moment beginnen. Daarna is het waken voor de pups . Wij installeren ons ook voor de nacht.
Dag 48 : donderdag 25 augustus : een lange dag vandaag , Tormenta is bevallen van 11 pups , jammer genoeg is het laatste door geboren , maar ze zal toch haar werk hebben met 5 reutjes en 5 teefjes om ze groot te brengen aan de melkbar.

Dag 50 : zaterdag 27 augustus : baasje is gisteren avond vertrokken met vrienden en mijn loverboy Tayro naar Frankrijk.

Ze doen samen hun selectief B , dat is een test , als je geslaagd bent mag je deelnemen aan de fields in Frankrijk.

Fier dat baasje is met Tayro want ja hoor ze zijn geslaagd en Tayro is gekwalificeerd voor de fields. Ik weet niet meer zo goed hoe ik het beste lig , want mijn buikje wordt alsmaar dikker.
Baasje en oma gaan op zwier met Origy , oh een fotosessie met hem in de zonnebloemen

Dag 52 : maandag 29 augustus : het is feest vandaag , Lovely is 14 jaar en dat mag zeker en vast gevierd worden , oma bakt een lekkere

rijsttaart en wat vind ze dat heerlijk.

Dag 58 : zondag 4 september : oh ik ben een dikkertje geworden , ze gaan me kunnen rollen .

Mijn vriendinnetje Tormenta en haar pups stellen het goed . Baasje neemt mijn temperatuur , want als ik een daling doe kan ik binnen de 24u

beginnen te bevallen.

Dag 53 : dinsdag 30 augustus : het is nu aan mijn beurt om mee te gaan naar de dierenarts , oh me op tafel leggen op mijn zij , vind ik wel niet

tof , maar toch doe ik mijn best om stil te liggen want ze nemen een rx van mijn buik , haha en nu maar tellen !!!

Dag 57 : zaterdag 3 september : baasje zegt tegen ons , ga je mee helpen we gaan het gras afrijden , whaaw dat is altijd feest voor ons allemaal

, we zijn dan zo zottekes ofm te gaan rollen waar baasje al heeft afgereden , hihi we zijn dan hulkjes.

Ik cross wel niet veel meer rond want mijn buikje wordt zwaar. Mijn vriendje Tayro heeft al een groene kop !!!!

Dag 55 : donderdag 1 september : ik moet in de auto , baasje moet me opheffen want kan niet meer springen, bij de dierenarts laat baasje me in

de auto zitten voor mijn prikje herpes . Ik ga dikwijls kijken naar Tormenta haar pups , haha , wat ervaring opdoen als ik zelf mijn spookjes zal

krijgen.

Dag 59 : maandag 5 september : ik begin al onrustig te worden tijdens de nacht en ook vandaag weet ik niet goed wat ik wil , ik loop wat rond ,

ga wat graven in de tuin , wil dan terug binnen en ga eens op verkenning in mijn werpkist.

Baasje heeft daar lakens ingelegd zodat ik ook kan graven erin.