Website by Kathy

4 weken oud :

Dag 28 : dinsdag 4 oktober : oh er is verandering vandaag ook voor mijn spookjes , ze mogen ook op verkenning gaan samen met de pups van Tormenta in het speelpark , daar gaan ze meer kunnen rondcrossen en kunnen ook buiten lopen op het terras.
Dag 29 - 30 : baasjes weet wat doen om ‘s morgens al de pups te verhuizen naar het speelpark , allemaal in de bolderpark , haha , lukt niet met z’n allen ze zijn met teveel . De foto’s zullen nu zijn soms met pups van mij en Tormenta erop .
Dag 31 : vrijdag 7 oktober : baasje moet werken , maar mijn pups vinden het leuk om te spelen in de iglo en op de brug . Ik en Tormenta gaan er af en toe bij , maar melk geven wil ik niet meer , zijn al dikkertjes genoeg. Oh , er komt bezoek vanavond , vrienden van baasje en knuffelen dat ze doen met mijn spookjes.
Dag 32 : zaterdag 8 oktober : baasje en oma zijn vroeg op , eerst al mijn pups op de terras om te eten , is droog weer , baasje is alles aan het opkuisen , want ze maken nogal vuil tijdens de nacht met kakjes. Zijn er dan ook 19 die ze leggen. Alles wordt klaargezet , want er is puppy borrel voor mijn pups te zien . Het was heel gezellig en mijn pups waren zo flink , sommige lagen zelfs te slapen in hun armen.
Dag 33 : zondag 9 oktober : baasje vindt het nu beter dat ze allemaal eerst op het terras zijn om te eten , want dan kan ze in de gaten houden voor als ze goed eten en voor de kakjes terwijl ze alles opkuist van de nacht. Daarna terug allemaal naar het speelpark , maar het lukt al niet meer met de bolderkar , ze springen eruit , dus moet baasje veel weg en weer lopen met de pups. Vandaag zijn ze allemaal rustig , was dan ook een zware dag gisteren . Ik en Tormenta gaan dikwijls eens gaan kijken wat ze doen en dan wat spelen. Lekkere snoepjes van vrienden van baasje