Website by Kathy

2 weken oud :

Dag 14 : dinsdag 20 september : oh , mijn spookjes zijn al 2 weken oud , ik ben nog altijd een heel zorgzame mama zegt mijn baasje , gans de nacht lig ik bij mijn pups .
Dag 15 : woensdag 21 septemeber : Ik lig nog zalig bij mijn pups , mijn vriendjes hebben ook nog geen goesting om buiten te gaan spelen . ‘s Avonds wat bezoek van vrienden van baasje want er was een verjaardag te vieren .
Dag 16 : oh , het is gedaan met alleen de melkbar , ze mogen ook al eens proeven van hun eerst papje
Dag 17 : vrijdag 23 september : het is avond , Tiesj is aan het genieten in de armen van oma , tot hij te warm krijgt en gaat liggen bij zijn vriendinnetje Moyona. Ik zit ook al eens recht om mijn pups te laten zuigen , maar ik moet wel liggen voor het slapen van baasje , ze vindt dat te gevaarlijk als ik in slaap valt dat ik op hen zou liggen .
Dag 18 : baasje probeert vandaag met de schaal om papje te geven en het lukt al heel goed , moet wel wat helpen . Daarna dik en voldaan !!!
Dag 19 : zondag 25 september : baasje zorgt eerst dat we vers bedje hebben en ook alles in orde is , daarna vertrekt ze met mijn vriendje Tayro naar de training , wat doet hij dat graag !!!