Website by Kathy

Dagboek : Moyona & Lewis

Mijn pups zijn 2 weken oud

Dag 14 : zondag 25 oktober : wat vliegt de tijd . Vandaag al 2 weken oud . De oogjes zijn al open en ze beginnen ook al iets te horen. Zo mooi om te zien dat ze wankelen op hun pootjes . Triana helpt graag eens mee met de pups , wat doet ze het goed , zo rustig met mijn kleintjes . Vandaag terug fotogeniek foto’s en dat met de bloemen : de crysant. Oh , wat krijgen mijn spookjes vandaag , hun eerste papje , njam njam !!!! Baasje is ook begonnen om ‘s nachts wat af te bouwen , want ik blijf er gans de nacht bij liggen en zo drinken ze wanneer ze willen . Nu slaap ik naast baasje en om de 3 a 4 uur ga ik melk geven .
Dag 19 : vrijdag 30 oktober : mijn zotte spookjes , baasje Ivo neemt graag fotokes van hen.
Dag 18 : donderdag 29 oktober : oeps , Tayro moet mee naar de dierenarts , oh wat vind hij dat niet leuk , 2 prikjes in zijn vel . Zijn rappel vaccin en voor rabies .
Dag 17 : woensdag 28 oktober : vandaag een gewone werkdag voor de baasjes . ‘s Avonds zorgt baasje altijd voor alles vers en dan eens kijken hoeveel ze allemaal verdikt zijn. Wat doen mijn bollekes het goed , iedere dag komen ze bij .

Dag 16 : dinsdag 27 oktober : baasje is vanmorgen vlug bezig om alles klaar te maken , want ze wilt nu overgaan tot 2 keer papje

te geven aan mijn mormels.

Baasje haalt de schaal uit zodat er meerdere pups tegelijk kunnen likken , wel constant met hulp , want zelf vinden ze het nog niet.

Als baasje voor de kist gaat zitten en klakken met haar tong , dan gaan alle oortjes omhoog , oh , leuk mijn pups horen ook al .

Dag 15 : maandag 26 oktober : baasje heeft gisteren terug een foto genomen van al mijn kleintjes samen in de wasmand voor het verversen van de werpkist , vergelijk maar eens met de week ervoor , oeps wasmand wordt te klein. Ze liggen altijd zalig te slapen . Ze zien mij al goed toekomen , hun oogjes zijn helemaal open .

Ze beginnen ook al goed op hun pootjes te duwen , wel wankelen . Na het papje komt het dessert aan de melkbar.

Dag 20 : zaterdag 31 oktober : baasjes zijn druk aan het werk in de stalling , ze willen dat we en leuke plaats krijgen om in te ravotten.