Website by Kathy

Dagboek : Moyona & Lewis

Mijn pups zijn 4 weken oud

Dag 34 : tis zaterdag : klusjes dag voor mijn baasjes , baasjes verlangen dat de stalling klaar is voor ons en dat het mooi is . Nog veel schilderwerk en afwerking te doen . Wanneer het droog weer is mogen mijn mormels buiten op de koer , oh wat amuseren ze zich om rond te crossen en in het ballenbad te spelen. Oh , de boeken zijn klaar om morgen mee te geven .
Dag 33 : vrijdag 13 november : oh , er zijn er 2 jarig vandaag . Na het werk gaan baasjes op zwier met Romyna en Rina , een boswandeling maken en natuurlijk vind ze het niet te koud om ook wat te zwemmen. Daarna vieren we allen samen met lekker caketjes die oma heeft gebakken .
Dag 31 : het is een feestdag voor iedereen , dus beide baasjes zijn thuis. Buiten is het zalig spelen op de koer , baasje laat niet graag mijn pups op het gras , want is te nat en zou niet goed zijn voor hen .
Dag 30 : dinsdag 10 november : iedere dag veranderen mijn pups , ze gaan graag op ontdekking en beginnen ook te spelen met elkaar. Oh , Tayro en Triana mogen gaan zwemmen , zo jammer dat ik niet mee mag .
Dag 29 : maandag 9 november : oh , wat vinden mijn spookjes het niet leuk , eerst die dikke naald in hun velletje geprikt , ze worden gechipt. Ook nog met een stokje tussen hun kaak en tanden om wat speeksel voor dna te bepalen , de dierenarts moet goed opletten anders bijten ze erop. Wat zijn ze allemaal sterk van karakter , want sommige maar een kleine piep te horen.
Dag 28 : zondag 8 november : de weken vliegen hier voorbij , mijn spookjes worden zo actief , spelen met elkaar en rondcrossen . Baasjes zien ze graag bezig. En likjes geven terwijl hun staartje weg en weer gaat. Terwijl ze bezig zijn met de foto’s nemen voor fotogeniek mogen mijn pups eens op het gras , oh eerst doen ze wat raar .