Dag 28 - 31 : een drukke werk week voor baasjes .

Ik hou me rustig en wat apart , ik moet dan ook goed zorgen voor wat er groeit in mijn buikje.

Website by Kathy
Dag 32 : vrijdag 11 september : er komt bezoek , de toekomstige mensen komen kijken naar de pups van Tormenta , zo leuk om te zien hoeveel liefde dat ze tonen naar de pups. In de namiddag wordt Triana en Romyna getrimd en gewassen , want morgen is het na lange tijd terug eens een show , jonge hondendag van de golden retriver club.
Dag 27 : zondag 6 september : baasjes gaan naar het veld met ons kleinste spookje Triana om haar eens los te laten lopen en zien wat ze gaat doen , ook eens wat leuke foto’s nemen van haar.
Dag 25 : vrijdag : baasjes gaan naar het veld eens trainen met mijn vriendjes , ik mag niet mee , want voor mij te gevaarlijk nu ik zwanger ben.
Dag 24 : donderdag 3 september : een spannende dag vandaag , hihi , wat zou er vandaag gebeuren . Eerst gans de dag werken . ‘s Avonds mag ik mee en baasje oma gaat ook mee. Oeps , dat is koud op mijn buikje , die gel . Ah wat doet de dierenarts nu , oh hij kijkt met echo apparaat of ik zwanger ben , baasje kijkt aandacht mee op het zwerm of ze al iets kan zien , yihaaa ik ben zwanger . De dierenarts ziet zeker al 5 vruchtjes in mijn buik.
Dag 21 - 23 : terug werken voor baasjes , de dagen gaan zo heel vlug voorbij. Tussen het werken door kijkt oma wat naar de pups en baasje zorgt dan ‘s avonds om ze te wegen en alles terug proper te maken.
Dag 20 : tis zondag : de pups zijn geboren op een zondag , zo wordt iedere week een thema gezocht voor de pups te fotograferen voor op de pagina van fotogeniek. Baasje en oma doen dat heel graag.
Dag 19 : 29 augustus : we hebben een jarige vandaag , Lovely is de oudste hier bij ons . Ze wordt vandaag 12 jaar en dat wordt zeker gevierd. De avond ervoor was er puppy borrel voor Tormenta haar pups en whaaw ze hebben 2 lekkere taarten gekregen voor ons , wat worden we verwend . Baasje zegt het is niet voor vanavond , maar voor morgen Lovely haar verjaardag te vieren. De taarten worden versierd en we mogen allemaal mee in de tuin , we wachten elk onze beurt af voor een stukje taart , ook jongste Triana wacht geduldig af.

De pups van Tormenta doen het heel goed , ze groeien goed en ravotten ook al heel graag.

Nu beginnen we tellen met dag 1 vanaf de 1 ste dekking “KI” :

De dagen gaan vlug voorbij , iedere dag kijkt baasje goed naar mij of ze al iets zou merken van tekens. Ik ben gewoon iets rustiger en wilt niet echt spelen . Zou dat een teken kunnen zijn , baasje durft nog niet te hopen .

Dagboek : Moyona & Lewis

Dag 33 : zaterdag 12 september : ‘s morgens mogen Romyna en Triana in bad , want baasje wilt dat ze mooi zijn voor de show. Daarna alles in de auto , ik kijk naar hen , maar mag niet mee. Ik blijf thuis bij baasje Ivo en mijn vriendjes. Baasje en oma vertrekken met Romyna en Rina en Triana . Whaaw we krijgen leuk nieuws : Triana haar eerste showke en meteen Beste Baby . Romyna 2 de uitmuntend , ook heel blij.
Dag 34 : zondag : baasje gaat vandaag voor gans de dag zorgen bij de pups van onze vrienden , want ze hebben in de familie een 1 ste communie en de pups kunnen niet alleen blijven. Wij worden hier ook in de watten gelegd met een rustige zondag met oma en baasje Ivo.
Dag 35 - 38 : terug werk week , de pups van Tormenta mogen voor de eerste keer staan op tafel en tonen hoe mooi ze zijn. Haha , mijn pups zullen dat later ook mogen doen. Baasjes zijn iedere dag druk bezig met ons en de pups en hun werk.
Dag 39 : vrijdag 18 september : haha , zeg baasje je begint al goed mijn buikje te zien , we gaan eens wat foto’s nemen van mij . En ja hoor , ik weet nog altijd hoe je moet mooi staan en zeker voor de lens , hihi !!!
Dag 41 : zondag 20 september : oeps zegt baasje , vandaag hun laatste fotogeniek voor de pups van Tormenta , vandaag een rustige dag met veel foto’s , zo leuk met het zonnetje. We genieten allemaal samen met onze baasjes .
Dag 49 : grote werken terug begonnen , gans de stalling is leeg , want ze gaan alles uitgraven volgend weekend en dan nieuwe chape .
Dag 48 : normaal was baasje ingeschreven om show te doen in Maastricht , maar gisteren zodanig druk , geen tijd om met alles klaar te geraken . Zo geen show .
Dag 47 : zaterdag 26 september: vanmorgen vertrekken de pups teefjes van Tormenta .
Dag 46 : vrijdag 25 september : drukke dag , al het gerief wordt klaar gemaakt voor het vertrek van de pups morgen. Daarna mogen ze een voor een op de trimtafel en ook in bad . oh , het zijn pluizige bolletjes daarna.
Dag 43 - 45 : de dagen gaan goed gevuld voorbij en mijn buik groeit maar verder
Dag 42 : maandag 21 september : dierenarts komt langs , want de pups worden gevaccineerd van Tormenta . Oeps , de dierenarts verschiet als hij mijn dik buikje ziet. Na de vaccins doet hij nog een echo bij mij , hij ziet er zeker al 7 a 8 pups , maar er kunnen er meer zijn. Moeilijk te tellen met een echo.
Dag 50 : dinsdag 29 september : amaai het zand en stof vliegt allemaal in het rond, baasje Ivo is met een zandstraler bezig . Dat zal kuisen worden erna , hihi.
Dag 58 : woensdag 7 oktober : baasje wil dat ik mooi ben om te bevallen , maar op de trimtafel zal ik niet erop geraken. Zo zit baasjes naast me op de grond om te knippen , zal niet perfect zijn maar als ik maar mooi ben. Daarna wat foto’s nemen met mijn dikke buik.
Dag 57 : een gewone werkdag
Dag 56 : maandag 5 oktober : veel lawaai hier vandaag , ze maken de chape . Ik lig rustig binnen in huis te slapen. Baasje wilt niet dat ik nog ga meelopen met de anderen , is om geen duw te krijgen , want kan moeilijk stappen met dat tonneke.
Dag 55 : deze zondag is niet zo rustige , baasjes zijn volop aan het wxerk in de stalling , want gisteren alles uitgegraven en vandaag alle buizen klaar leggen voor elektriciteit en verwarming.
Dag 54 : ik eet heel moeilijk en geef dikwijls ook oevr , doordat mijn pups overal op drukken . Zo proberen baasjes wat lekkers te maken voor mij. Hier eet ik op de grond wat normaal niet goed is , maar met de werken kunnen de staanders niet meer staan. Kijk eens wat een dik rond buikje dat ik al heb !!!
Dag 53 : vrijdag avond : dat is altijd een rustige avond aan de kachel met tv . Dan krijgen wij ook allemaal iets lekkers , een wit lapjes om te kauwen voor onze tanden wit te houden.
Dag 52 : donderdag 1 oktober : oeps , ik moet mee met de auto , maar dat is niet meer simpel met mijn dikke buik. Baasje Ivo helpt mee om in de auto te geraken. Ik moet naar de dierenarts , gelukkig geven ze de herpes vaccin in de uato zo moet ik niet 2 x geholpen worden voor in de auto te geraken.
Dag 59 : baasje zegt vanaf vandaag kan het beginnen , liever nog van niet .
Dag 61 : zaterdag 10 oktober , ben gans de dag onrustig en overgeven. Baasje zegt pups zijn op komst. Ik ga graag naar buiten naar mijn favorite plaats onder een struik , waar er een grote put zit. Dat is een natuurlijke instict en voor de weeën te onderdrukken. Baasje voelt de zenuwen al opkomen .
Dag 60 : vrijdag 9 oktober : wat lig ik graag op mijn rug en wat zwieren , zo worden mijn pups rustig en voor mijn minder lastig om te liggen. Baasje tast aan mijn tepels en ja hoor , ik heb al melk. Baasje oma heeft gehaakt , al bandjes voor mijn pups zijn klaar , mooi werk. De kleuren met zilverdraad erin is voor de teefjes.