Website by Kathy
Dag 9 : dinsdag 9/06 : baasje had gisteravond een zware opdracht, een uitgebreide mail sturen naar iedereen die een pup zal hebben van mij, want denk dat ze allemaal al op de puppers zitten wanneer ze mogen komen knuffelen met mijn kleintjes. Baasje is moe en kon mij niet helpen vandaag om mijn verhaal te typen, ze waakt nu al 10 dagen bij mij en de pups. Wat leuke foto’s van mijn spookjes. Kijk hun oogjes gaan open !!!!
Dag 8 : de werkweek start terug, is maandag : baasjes zijn aan het werk, maar ik werk hier ook hoor, hihi zorgen voor mijn kroost . Ik ga al dikwijls terug mee met de andere hondjes rondcrossen in de tuin . Kom dan eens kijken aan het poortje en dan laat baasje oma me bij mijn pups, ze moet me wel altijd helpen, want ze zijn zo vlug dat ik geen tijd heb om me neer te leggen. Ze zitten al onder mij. Baasje oma heeft zich goed bezig gehouden , allamaal nieuwe bandjes gehaakt, want we verdikken vlug.
Dag 7 : zondag 7 juni , vandaag al 1 week oud mijn pups. Baasje denkt na over hoe de foto sessie te doen met de pups , ze zijn nog heel klein en bewegen vlug , dus niet gemakkelijk. Ze zet alles klaar en een voor een , klik op de foto , ze zijn een voor een mooi. Een nieuwe pagina op de site , fotogeniek . Oh , wat lig ik zalig met mijn pups in het zonneke. Baasje maakt ook een filmpje van de pups , ze steunen al iets op de pootjes en maken graag veel lawaai , maar ze horen en zien nog altijd niet.
Dag 10 : ze gaan meer op verkenning in de werpkist en kruipen ook op de beren om te slapen. Ze beginnen ook al te steunen op hun pootjes en te stappen , al wiebelend.
Dag 12 : alweer vrijdag, wat vliegt de week . Ik geef niet lang melk, baasje denk dat ik niet zoveel melk heb, want mijn tepels zijn niet zo dik. Zo heeft baasje over de middag vlug papje aan mijn pups, het gaat nog niet zo vlot met allemaal, ze moeten leren likken, maar ze zijn dan ook nog heel jong. Ze zijn in pap van kop tot teen, hihi. Eerst wat afvegen en dan doe ik de rest, ze wassen tot ze terug mooi zijn . ‘s Nachts waakt baasje nog altijd bij ons, ik ga al eens uit de kist liggen om te slapen, want voor mij is het daar te warm .
Dag 11 : vandaag ben ik graag buiten en lig te rollebollen op terras. Melk geven doe ik niet zoveel vandaag , ze hebben wel gans de nacht aan de melkbar gehangen. Een drukke avond, wat gaat baasje allemaal doen met mijn kleintjes. Eerst op de weegschaal, oei en dan laten zich horen bij het knippen van hun nageltjes. Baasje oma heeft een papje gemaakt van puppy korrels, om eens te testen want 11 is zoveel voor de mama. Njam njam
Dag 13 : zaterdag 13/06 , op vrijdagavond krijgen we altijd een wit kauwlapje , dat is goed om onze tandjes wit te houden , baasje ziet dat er iets niet normaal is met Moyito , hij wil zijn lapje niet waar hij zot van is . Na een tijdje eet hij het heel traag op . Ze kijkt naar zijn tanden en ziet dat er een grote kies midden door is en ook een groot stuk los zit , hij heeft veel pijn. Vanmorgen belt ze naar een tandspecialist. Ze kunnen hem maandag operen , maar wel onder volledige verdoving , baasje is daarvoor bang want hij is al bijna 12 jaar , ze moet eerst naar gewone dierenarts voor volledig bloedonderzoek en starten medicatie . Vanmorgen op weg naar dierenarts en dan brengen naar labo . In de namiddag wordt al het hout op een andere plaats gestapeld , amaai dat hout heeft hen al veel verwarmd , hihi.