Website by Kathy
Dag 48 : baasje druk in de weer , vanavond komen hun vrienden en mogen mijn pups hun laten zien . Hopelijk willen ze mooi stil staan , want dat is iets anders. En ja hoor tijdens de aperitief , mogen ze 1 voor 1 op tafel staan , ze doen het al heel goed , wat zijn het flinke spookjes. Baasjes kunnen nog niet beslissen wie er blijft , ze zien ze allemaal heel graag , zo toffe pups.
Dag 47 : vrijdag 17 juli, de laatste werkdag , yihaa , alle tijd zal nu gaan naar ons en ook naar mijn pups , genieten van hun laatste week hier .
Dag 46 : het is baasjes hun laatste werkweek , ze tellen af naar vrijdag . Vandaag druk , ze plaatsen de nieuwe ramen en deuren achteraan de stelling, voor mijn pups is dat heel goed , veel lawaai .
Dag 45 : woensdag 15 juli , oh terug iets nieuws bij mijn pups om te spelen , een ballenbad , hihi wat zal baasje mogen rapen ‘s avonds , want actief zijn ze wel. ‘ s Avonds zijn ze bekaf , zalig allemaal samen in mandje !!!
Dag 44 : zoals belooft helpt baasje me vandaag . De foto’s van fotogeniek zijn tof met de veldbloemetjes , sommige van mijn pups bijten liever naar de bloemen , dan luisteren naar het geluid om mooi naar de lens te kijken.
Dag 42 : alweer zondag de tijd gaat veel te vlug , 6 weken oud al vandaag , de mensen verlangen al enorm om mijn pups te mogen mee nemen naar hun eigen thuis om ze te vertroetelen , maar baasje zou graag nog hebben dat de 2 laatste weken lang duren. Baasje staat vroeg om want ze moeten zeker op tijd eten vandaag om nog een klein dutje te doen , voor de puppy test start vanmorgen. Alle pups deden de test super goed , wat zijn baasjes content te horen dat het een heel leuk nestje is dat ik heb. Oh , ik heb dus goed mijn best gedaan. In de namiddag mogen ze buiten spelen , hun puppy park is terug verplaatst , nog wat groter gemaakt want ze krijgen nu ook meer om te ravotten , de brug , een ballenbad ,… Van spelen komt er niet veel in huis vandaag want ze zijn moe van de test , dat is intens voor zo jong. Oh is eens voor de veldbloemetjes dat ze mogen posseren ,maar er eens in bijten vinden ze natuurlijk leuk. Morgen gaat baasje de foto’s ervan posten , want nu moe , iedereen al in dromeland en dat gaat baasje nu ook doen , slaapwel !!!!
Dag 43 : maandag 13 juli, baasjes hebben een zware werkdag achter de rug en willen nog wat tijd ‘s avonds voor de pups , zo heeft baasje geen tijd voor mijn verhaal te typen , zal voor morgen zijn zegt baasje.
Baasje zet ons eens voor de eerste keer in show in tafel , wat zijn we nog onwennig . Oh , zegt baasje wat zijn ze allemaal mooi , hihi we hebben dus goed ons best gedaan.