Website by Kathy
Dag 22 : van lieve vrienden hebben we mogen materiaal lenen voor fotogeniek , heel tof . Baasje zet alles klaar op tafel ,maar mijn pups willen al niet meer zo stil zitten. Baasje zegt we gaan wat wachten tot ze wat moe zijn en dan misschien buiten fotograferen.
Dag 21 : zondag , doordat ik en mijn pups niet in form zijn , leg baasje een laken op het vetbed zodat we lekker fris liggen. Haha , zie eens hoe confortabel er een pup ligt.
Dag 24 : eerst vanmorgen papje uit de schaal , maar baasje zegt dat ze meer in pap zijn dan dat ze opeten , dus baasje maakt alles klaar voor volgende maaltijd uit potjes die op hoogte staan en mee omhoog gaan als mijn pups groeien. Buiten hun eerste maaltijd uit de potjes.
Dag 23 : dinsdag 23 juni , gisteravond was het weer niet meer zo goed om de fotogeniek foto’s buiten te nemen , zo worden mijn pups vandaag voor de lens geplaatst , maar stil zitten das niet meer leuk !!! Vandaag voor de eerste keer naar buiten , eerst wat rondkijken en dan stap voor stap op verkenning gaan .
Dag 27 : tis zaterdag , baasjes zijn bezig met helpen om de terras te leggen en baasjes oma kijkt voor ons . Er is veel weg en weer geloop , das heel goed voor mijn pups . Ook mogen ze terug wat buiten rondlopen en horen ze zo het lawaai van de werken .
Dag 26 : vandaag is het hier heel druk in huis , ze komen de grote terras leggen achter de stalling , zodat wij lekker in het zonneke kunnen liggen . Baasjes zijn al van 6u druk in de weer , baasje oma kijkt of alles goed gaat met mij en de pups . Ik speel al terug veel met mijn vriendjes en af en toe ga ik eens kijken naar mijn pups of alles goed gaat met hen .
Dag 25 : baasje kijkt welke vuilpotten mijn mormels zijn !!!