Website by Kathy
Dag 41 : zaterdag 11 juli, baasje vroeg op want baasje Ivo wat verder werken aan de stalling , het laatste deel wordt gemetst. Baasje doet mijn pups buiten en heeft ze meteen ook eten en alles opkuisen. Daarna komt er een hondje om te trimmen , zusje van onze Lavinya . We krijgen bezoek , oh zo leuk al mijn mormeltjes worden terug geknuffeld . Mag wel niet te lang duren , ze zitten niet graag meer lang stil , hihi. Ze zijn enorm verandert hoor ik zeggen , wat leuk. Ik lig graag wat bij mijn pups , hihi ze proberen mijn jasje open te doen , maar de melkbar is jammer genoeg gesloten.
Dag 40 : vrijdag 9 juli, baasje heeft vandaag om 12u gedaan met werken , oh ik mag mee naar salon op tafel , eerst mooi uitgeborsteld , bijgeknipt en dan zo zalig een lekker badje , wat reuk ik lekker en wat is mijn haar zacht. Baasjes zijn bezig voor de pups een andere plaats te geven voor het puppy park , ze mogen op het gras , ze testen het meteen ook uit , wat vinden ze dat tof .
Dag 39 : donderdag 8 juli , een drukke werkdag voor de baasjes , het verlof begint al te naderen , we kijken er allen naar uit.
Dag 38 : de 2 kleine mandjes waren te klein voor al mijn spookjes , zo nu 3 manden , zie ze slapen.
Dag 37 : baasje Ivo heeft wat foto’s van mijn spookjes gemaakt in het weekend , wat zijn ze tof .
Dag 36 : joepie er zijn er jarig vandaag , baasje oma is aan het bakken , want vanavond krijgen we een stukje taart met z’n allen , origy en oraya zijn 5 jaar .
Dag 35 : zondag 5 juli , terug vroeg uit de veren , ze voegen vanmorgen de rest van het terras , is wel geen goed weer . Zoveel wind en dan ook nog regen . Zal binnen blijven zijn , maar ook leuk , we gaan op verkenning buiten ons park , rondlopen in huis en ook nieuwe geluiden van dieren enzo , baasje legt een cd op. Ze mogen ook terug poseren want ze zijn 5 weken vandaag .