Website by Kathy
Dag 34 : baasje heeft veel werk vandaag , het laatste deel van de terras wordt gelegd , maar baasje Ivo heeft geen verlof meer , dus helpt baasje vandaag mee. Oh ‘s avonds wordt de iglo geplaatst in het puppy park en de pups zijn meteen nieuwsgierig om erin te gaan , zalig.
Dag 33 : vrijdag 2 juli , wij mogen iedere dag buiten spelen als het weer het wat toelaat , want als er teveel wind is , mogen ze niet buiten , want baasje vind hen nog heel jong.
Dag 32 : een nieuwe maand , we zijn 1 juli vandaag , er is dikwijls wat verandering voor de pups , eens langs achteren in de tuin ofwel eens op de binnen koer , ze vinden het overal even leuk om te lopen. Baasje doet ze allemaal buiten als ze alles wilt kuisen , want helpen doen ze heel graag op de dweil zitten , maar zo gaat het niet vooruit , hihi.
Dag 31 : baasje heeft veel werk in het salon , alle hondjes moeten mooi zijn voor het verlof. Ieder vrij moment kijkt ze eens of alles ok is met mijn pups . Ze zijn zo graag buiten om te spelen en salpen want dat doen ze nog heel veel. Ik ga maar af en toe nog eens bij hen om ze wat te likken maar melk geven doe ik niet meer graag , ze bijten in mijn tepels , mijn borstjes staan op springen , baasje zegt dat kan zo niet meer , ze ziet dat ik afzie ervan , ze belt dierenarts of ze medicatie mag komen halen om de melk te stoppen . Zo moet ik nu altijd een doek aandoen als ik bij mijn spookjes ga.
Dag 30 : mijn pups vinden het leuk te spelen met het nieuwe speeltje .
Dag 29 : tis alweer maandag , het was een tof weekend . Baasje Ivo komt thuis van werk en ligt te knuffelen met mijn spookjes.
Dag 28 : wat is baasje al druk bezig met vanalles , eerst zorgen dat alles prober is van mijn spookjes , want ‘s morgens is het dikwijls een slagveld bij het opstaan . Het gerief wordt klaar gezet . Ook is baasje oma druk bezig met lekkere taarten te bakken , mag ik niet eens proeven !!! In namiddag komt er bezoek , ze mogen mijn pups eens komen knuffelen en ook een stukje taart eten , want het is vandaag puppy borrel , is gezellig buiten in de tuin. Iedereen is heel lief tegen mijn mormeltjes. Baasjes krijgen leuke kadootjes , oh zo tof , van harte bedankt. ‘s Avonds worden de kado’s op tafel gezet en gebeurt als decoratie voor mijn pups te fotograferen, hihi ze willen wel eens proeven aan de wafels.