Website by Kathy

Nu beginnen we tellen met dag 1 vanaf de dekking :

De dagen gaan voorbij, mijn baasjes doen veel karweitjes in huis en in de tuin, beiden thuis door verplichte sluiting van corona. Terwijl het mooi weer is zal baasje wat zagen, gelukkig is het hout zagen, hihi. We gaan zeker geen koud lijden in de komende winters.
Dag 4 : zondag 5/04 : yihaa, baasje gaat naar de bakker, krijgen wij ook wat lekkers, njam njam lekkere pistolet.
Dag 6 : dinsdag 7/04 : baasje zegt tegen ons, we gaan er eens invliegen vandaag, allemaal trimmen en in badje, lekker fris zijn. Eerst grondig uitgeborsteld, oh das zo zalig, dan worden mijn pootjes geknipt, mijn staart en oren en nu mijn hals. En nu in bad, wat zal ik lekker ruiken. Blazen is niet nodig, mag mij gaan rollen in het gras om te drogen. Wat ben ik zacht en fluffy. Wat is het een zalig weertje, we mogen iedere dag ravotten in de tuin, putjes graven is zo leuk. En heerlijk slapen in het zonnetje.
Dag 11 : zondag 12/04 : Pasen vandaag, is niet zoals ieder jaar dat we het anders moeten vieren, zonder familie bezoek vandaag, tis corona crisis en iedereen moet thuis blijven voor eigen veiligheid. Gaan wandelen mag wel, daar zijn de riempjes, we gaan op zwier. Eerst mogen Tormenta en Origy, daarna is het aan mij samen met mijn vriendinnen Oraya en Moyona. Lekker onze pootjes rekken. Nu krijgen we ook wat lekkers om te eten want is Pasen ook voor ons. Baasje bakt een lekker taart voor bij de koffie, hihi, vandaag wordt niet gekeken voor hun lijn. Onze veteraantjes genieten.
Zalig Pasen iedereen !!!
Dag 12 tem dag 18 : maandag 13/04 tem zondag 19/04 : de werkjes worden verder gezet in huis, de verfborstels worden boven gehaald, maar mijn baasje Ivo mag terug gaan werken, hun bedrijf start terug. Baasje Kathy mag nog altijd niet, haar trimsalon blijft verplichte sluiting. In het weekend wordt er wat leuke foto’s genomen van ons allemaal en de jongsten eens wat oefenen in showstand, want nu we een tijdje niet mogen naar de show. We krijgen ook regelmatig een wit lapje om op te eten voor onze tanden mooi wit te houden. Origy houdt niet zo van al die show trainingen, maar werken voor zijn baasjes, das iets anders. Zo zottekes. In het weekend gaat baasje Ivo graag fietsen en baasje oma geniet van het zonnetje.
Dag 19 : 20/04 : spannend vandaag, baasje gaat met vriendinnetje Oraya naar de dierenarts voor de echo. Maar jammer genoeg zoals verwacht is ze niet zwanger, baasjes zijn enorm teleurgesteld. Ze hadden toch wat gehoopt.
Dag 20 tem dag 22 : baasje heeft wat tijd nodig voor de teleurstelling te verwerken, sorry dat het dagboek niet wordt verder geschreven, in de tussen tijd.
Dag 33 : tis maandag 4/05, gras groeit zo vlug, denk dat de boeren rondom ons, ons gras ook mee bemesten, dus baasje haalt de grasmachine uit en wij staan klaar. Vanaf baasje de eerste lijn heeft afgereden doen we niets liever dan te rollen, zalig, dan spelen we de hulk !!!
Dag 29 : donderdag 30/04 : waar gaan de buxussen naartoe, baasje vindt ze niet meer mooi, het zijn oude en krijgen geen frisse nieuwe takjes meer. Ze vliegen er uit, want het 2 de terras zal worden aangelegd. Ze willen dat het terras klaar is voor mijn kleine spookjes er zijn.
Dag 23 : vrijdag 24/04 : iedere dag keek baasje goed naar mij of ze iets zag van tekens, maar ze was bang om zich blind te staren. In de namiddag mocht ik mee naar de dierenarts, wat stress ernaartoe. De koude gel werd op mijn buikje gewreven en dan het echo apparaat erop en kijk maar eens naar het scherm zeiden ze, wat was dat verlossend nieuws, we zagen al meteen enkele pups. Ze zei kijk eens goed dan kan je het hartje zien bonzen. De pups zijn nu 11 mm groot en al verschillende pups gezien, dus ik ben zwanger van zeker meerdere pups. ‘s Avonds drinken mijn baasje een goeie op het geweldige nieuws, ik ben zwanger van mijn eerste pups. De eigenaar van de papa Elliot is heel gelukkig voor ons. De volgende dagen heeft baasje veel werk met mijn, ik heb zwangerschap verschijnselen, ik wil niet eten. Dus ze beginnen te koken voor mij en kijken wat ik wel wil eten, want anders geen voedingstoffen genoeg voor mijn kleintjes. Macaroni en kip en rijst lust ik wel, maar niet ‘s morgens, denk dat ik dan me misselijk voel. Baasje en baasje oma zorgen heel goed voor mij.
Dag 32 : zondag : tis rustig in huis, eens een luierdagje, baasje doet wat pc werk en wij genieten van ons mandje en lekker te slapen in huis dicht bij al onze baasjes.
Dag 30 : vrijdag 1/05 : tis een feestdag vandaag, baasje heeft goesting om eens te bakken vandaag, haha maar wij willen wel helpen om in de weg te liggen, rond haar voeten liggen en zo moet ze hordel lopen om aan iets te kunnen.
Dag 34 : dinsdag 5/05 : beetje bij beetje wordt mijn buikje al zichtbaar, er zitten dan ook pups die graag beginnen te groeien. ‘t Is mooi weer en baasje wil graag wat foto’s nemen van mij, ik sta meteen paraat als er snoep bij is. Kijk maar eens goed naar de foto’s, je kan mijn buikje al wat zien, hihi. Baasje is de fotosessie voorbij ? Ben het wat beu en mijn snoep is op !!!
Dag 36 : donderdag 7/05 : baasje Ivo neemt verlof,en gaat de terras leggen, zal een zware dag worden en veel heffen, want het gewicht van de tegels is de moeite, is dan ook graniet.
Dag 37 : ze voorzien een grote terras, want dan kan het zwembad voor ons erop gezet worden, want vorig jaar stond het langs achter in de tuin en de jongsten hadden gevonden waar de pomp aangesloten moest worden de stopsel eruit te bijten en zo was er een fontein, hihi leuk dat het was, maar baasje vond van niet. Zo zetten ze dit jaar het zwembad op het terras dat wij er niet gaan bij kunnen zonder toezicht.
Dag 38 : alweer weekend, wat gaan de dagen vlug voorbij, ik hou me al wat meer apart, als heel de bende afkomt. Ik bescherm zelf al mijn buikje. Baasje begint al te lachen met mij dat ik een dikkertje wordt. De borstel komt te voorschijn, joepie, we staan meteen al klaar, allemaal worden we verwen, das zalig. Baasje is happy, Rina is loops, nu hopen dat de anderen ook volgen.
Dag 39 : zondag 10/05 : Moederdag vandaag, jammer geen feest zoals andere jaren, want nog altijd voorzichtig zijn voor bezoek door corona, baasje is op haar hoede. Eerst een lekker ontbijtje, daarna trekt baasje haar short aan, ze gaat bakken, ze doet dat zo graag eens in het weekend of op een feestdag. De taart wordt gebakken onder toezicht van ons allemaal. Njam njam, ik mag ook eens proeven, ja hoor ik wordt binnen een 3 tal weken ook mama. Wordt spannend !!!
Veel leesgenot, morgen een zware dag voor baasje, na een lange verplichte sluiting van het trimsalon door de corona regels, mag het eindelijk terug open, tot schrijfs ……