Website by Kathy
Dag 3 : 3 juni , de nacht is terug niet zo goed verlopen , de diarree is nog niet voorbij . Mijn baasjes moeten werken , slapen doet ze niet van ganse nacht met mij , ze zorgt goed voor mij en helpt mee met de pups . Mijn pups doen het wel heel goed , ze zijn heel actief op alle vlak , hihi , we horen ze goed . ‘s Avonds is de dierenarts gekomen voor mij , ik kreeg 2 inspuitingen voor de pijn en de krampen , want ik was heel ongemakkelijk, nu hopen wat vlug beter.
Dag 2 : 2 juni , het was een helse nacht voor baasje en mij . Baasje was zich aan het klaar maken om de nacht naast mij door te brengen en plots begon het bij mij. Ik trappelde wat rond en baasje had niet de tijd om de deur te openen , ik had enorme diarree. Het was kuisen en ontsmetten de vloer. Tijdens de nacht was ik ook heel onrustig en verschillende keren diarree, baasje had niet de tijd om me buiten te laten , was al te laat. Tussendoor moest ik wel zorgen dat mijn kleintjes te eten kregen. Baasje oma zorgde overdag bij mij en keek of alles goed verliep met mijn pups , ik wilde bijna niets eten en mijn oogjes hangden naar beneden , voelde me helemaal niet goed. Iedere avond worden mijn pups in de wasmand gelegd , mijn werpkist ververst , das zalig voor mij en de spookjes. Daarna nog eens op de wegschaal en dan terug aan de melkbar.
Mijn kroost Dag 1 : Pinkstermaandag 1/06, baasje kampeert naast de werpkist , gans de nacht me in de gaten houden wat ik allemaal doe met mijn kleintjes , is dan ook mijn eerste nestje . Plots wil ik mij draaien en besef niet dat er een paar pups onder mij liggen , ze roepen maar ik weet niet van waar het komt , want er liggen overal pups rond mij. Baasje komt dan vlug ter hulp , want het zou niet lang duren of ze stikken onder mij. Ze heeft goed moeten waken bij mij. Eerst wat opruimen van de bevalling en dan begint het telefoneren naar iedereen die graag een pupje wil van mij , de mensen zijn gelukkig te horen aan de telefoon. Maar ze blijven wel eerst nog 8 weken bij mij . Gisteren was het vriendinnetje Lavinya haar 8 ste verjaardag op de geboorte van mijn pups , vieren zat er niet in , maar vandaag wel , njam njam lekkere taart voor haar.
Dag 4 : 4 juni. Ik voel me vandaag iets rustiger, minder krampen in mijn buikje. Hopelijk ook geen diarree meer, maar dat moet zijn tijd hebben. Overdag, terwijl baasje werkt, zorgt baasje oma dat alles goed verloopt. Ik slaap veel vandaag, denk door de medicatie. Baasje is bezorgd en komt veel kijken of vragen hoe het met mij gaat . Er worden veel foto’s genomen van mij en mijn kleine spookjes , baasje zegt dat het voor op de site is dat de toekomstige baasjes dan alles kunnen volgen .
Dag 6 : er is er eentje jarig vandaag , dikke knuffel . Zot spook is vandaag 2 jaar , onze Moyona !!! Baasje oma bakt koekjes om haar verjaardag te vieren , maar ik help al te graag mee , heb dan ook nu reuze honger . Yihaa, we zitten allemaal klaar om samen Moyona haar verjaardag te vieren , njam njam lekkere koekjes
Dag 5 : vrijdag 5 juni , baasje is content dat ze al terug een leeg eetpotje ziet van mij , ik eet terug . Mijn oogjes staan al iets beter , maar ben wel nog heel moe. Ik zorg de ganse dag voor mijn kroost , de melkbar is open , hihi. Iedere avond worden mijn pups gewogen om te zien ,of ze voldoende drinken. Eens een flesje bij geven , ze zijn met 11 ook . Ik hou de wacht bij mijn pups in de wasmand. Baasje Ivo is terug bezig met de grote werken aan de stalling. Whaaw , wat een prachtige regenboog vanavond , baasje vlug naar buiten om foto te nemen .