Website by Kathy

1 week oud :

Dag 7 : donderdag 1 september : vandaag voor veel kindjes een toffe dag , terug naar school en vriendjes terug zien. Hier zijn mijn kleintjes al 1 week oud en ik ben trots dat ze het allemaal heel goed doen. Baasje moet juist eens af en toe een flesje bijgeven aan de kleinsten omdat er 10 zijn en de zwaardere duwen de kleinere weg van de tepel.
Dag 9 : zaterdag 3 september : baasje gaat het gras afrijden , oh ik sta meteen klaar om mee te gaan helpen samen met al mijn vriendjes. Vanaf baasje een stukje heeft gedaan komen we achter om ons te rollen , dan spelen we voor hulk.
Dag 10 : oh wat doet baasje en oma nu , ze zijn bezig met de decoratie te zetten voor de fotosessie, iedere week op zondag zullen al mijn pups een voor een een foto genomen worden van hun kopje om te zien hoe ze veranderen en dat zet baasje op de pagina van fotogeniek.
Dag 12 : dinsdag 6 september : een drukke dag vandaag , baasje moet werken en oma houdt mij en Triana goed in de gaten , want Triana is onrustig , ze kan gaan bevallen. En ja hoor vanaf 18u beginnen haar pups geboren te worden.
Dag 13 : woensdag 7 september : wat is het druk , maar liefst 20 pups in huis en baasje moet ons allemaal goed in de gaten houden , ook ‘s nachts.
Mijn pups moeten altijd in de wasmand als baasje de bak ververst , iedere dag en ook worden ze iedere dag gewogen om te zien of ik genoeg melk geef aan mijn spookjes. Oh de oogjes beginnen bij sommigen al open te gaan , ze gaan dan zien wie hun mama is.