Website by Kathy

2 weken oud :

Dag 14 : donderdag 8 september : wat vliegt de week voorbij , mijn pups zijn al 2 weken oud vandaag. Je ziet ze verdikken . Ze beginnen al heel goed te stappen .
Dag 15 : vrijdag 9 september : Oeps , de wasmand wordt wat te klein baasje , een grotere zou beter zijn !!! Een slaaphouding is toch dikwijls geen gemakkelijke houding.
Dag 16 : tis terug klusjes dag vandaag op zaterdag , ook worden Tayro en Oraya onder handen genomen in het trimsalon , want ze hebben morgen een show . Is lang geleden , maar baasje kijkt er naar uit om te zien hoe ze het gaan doen en om vrienden terug te zien.
Dag 17 : zondag 11 september : baasje is naar de show , Kiara en oma zorgen voor ons . Ik blijf niet meer constant bij mijn pups liggen , want krijg al weinig plaats met hen allemaal . Ik lig veel ervoor en Tiesj houdt me gezelschap. Baasje is vroeg terug van de show , oh , al mijn pups mogen voor de lens , hihi , in de fruitmand . Oh , wat krijgen ze nu , een voor een bij baasje of oma of Kiara , hun eerste papje proeven . Dat zijn geweekte korrels en gemixt. Ze vinden het heel lekker .
Dag 18 : maandag 12 september : een werkdag voor baasje en mijn spookjes beginnen al te spelen met elkaar en ook proberen ze eens te blaffen , wel nog een raar geluidje , hihi.
Dag 19 : oh , mijn zoon Tayro komt eens kijken naar zijn halfzusjes en halfbroers
Dag 20 : woensdag 14 september : oh , baasje heeft tijdens de nacht een verschot opgedaan. Ze telt enorm veel mijn pups dat er geen onder mij vastzit , ze paniekeerde , ze telde altijd maar 9 en vond nr 10 ergens terug , tot ze plots op zij keek en mijn pup zag liggen in een bolleke op de grond. Hij was dus uit de werpkist gekropen en vond de weg niet meer terug , maar lag wel te slapen. Oma houdt zich iedere avond bezig met papje geven en het gaat al heel vlot. Ook worden ze iedere avond gewogen , om te zien of ze voldoende omhoog gaan. Baasje zorgt altijd dat we iedere avond een vers bedje krijgen .