Website by Kathy

Nu beginnen we tellen met dag 1 vanaf de dekking :

De dagen gaan voorbij, baasje kijkt of ze al iets kan zien aan mijne buik Op 26 juni is Ulysa 1 jaar oud en dat wordt gevierd met taart , njam njam
De dagen en weken gaan hier vlug voorbij , altijd wel iets te beleven , alle vriendjes onder elkaar . Op 6 juli is het terug feest want dan vieren we de verjaardag van mijn loverboy Origy en zijn zusje Oraya , beiden 7 jaar . Triana is ook loops geworden en is juist 14 dagen na mij gedekt door mijn zoon Tayro .
Dag 21 : vrijdag 15 juli : ik eet moeilijk , korrels wil ik niet meer zeker niet die speciale . Baasje heeft me terug mijn andere korrels en baasje oma zorgt dat er iets lekkers bijzit . Baasje denkt dat ik zwanger ben want mijn vorige zwangerschappen was ik ook zo een moeilijke eter .
Dag 22 : spannende dag voor baasje , want ze moet met Usha en Ulysa naar de dierenarts voor rx heupen , alles ziet er goed uit. Het is heel warm weer , het zwembad staat er en we mogen in groepje zwemmen , whaaw .
Dag 24 : maandag 18 juli : ik mag mee met de auto en oma gaat ook mee , naar de dierenarts. Gisteren avond heeft baasje met de scheermachine bezig geweest op onze buik , was niet leuk. Oh , Dat is koud , die gel op mijn buik. Hihi, baasje had gelijk , ik ben dus wat misselijk om te eten , want er groeien al kleine pups in mijne buik. Yihaa, ik ben zwanger !!!!!
Dag 30 : zondag 24 juli : we mogen allemaal veel in het zwembad met het warme weer , baasje heeft nu en dan een verlofdagje ook.
Dag 33 : baasje gaat op stap , wij blijven bij oma , maar we gedragen ons heel goed . In nederland hebben ze ook een nestje van Origy en baasje gaat kijken naar hen. Het zijn ook heel mooie beerkes.
Dag 35 : vrijdag 29 juli : baasje is de tuin aan het opruimen want dat is nodig iedere dag nadat wij allemaal geravot hebben , we spelen met vanalles , hihi. Oh , ze neem tussendoor wat foto’s van mij en mijn vriendjes. Ben wel happy zeker met de tennisballen.
Dag 47 : woensdag 10 augustus : is een warme dag , in de namiddag zwemmen in het zwembad en dan wat luieren op het terras want mijn buikje begint al te wegen . ‘s Avonds is baasje gaan trainen met Tayro , ik mag niet mee !!!
Dag 37 : zondag 31 juli : baasje gaat trainen met mijn zoon Tayro , wat is hij happy !!! Mijn buikje komt al goed bij .

Dag 36 : zaterdag 30juli , baasje heeft een leuke dag georganiseerd met oma (mama van mijn baasje Kathy) , maar wij zijn niet alleen , een

vriend van baasje komt gans de dag logeren om ons te verwennen en in het oog te houden.

Het is een verrassing , na een 5 tal uren rijden , had baasje afgesproken in Frankrijk met een vriend die ook al 2 pups heeft van hier. Oh oma is heel content want ze krijgt een kitten een Ragdoll die nu 3.5 maand is .
Dag 44 : zondag 7 augustus , tis rustdag vandaag , ook voor oma en kat Tiesj en lovely de oudste
Dag 39 : dinsdag 2 augustus , tis feest vandaag . Tayro is 2 jaar en dat wordt gevierd , oma heeft cakes gebakken voor ons allemaal.
Dag 48 : donderdag 11 augustus : joepie eerst wat verfrissing in zwembad , daarna allemaal luieren dicht bij baasje en oma. Oma en baasje zijn druk bezig met het haken van de lintjes voor de toekomstige pups van mij en mijn vriendinnetje Triana want ze is ook zwanger.
Dag 50 : zaterdag 13 augustus : oh , njam njam , baasje en oma zijn desserts aan het maken voor veel bezoek morgen van familie. Ik mag nu en dan eens proeven. Maar wij krijgen ook wat lekkers en is fris !!!
Dag 53 : dinsdag 16 augustus : oh , nee , geen leuk bezoek vanavond , de dierenarts komt om herpes te geven aan mij en mijn vriendjes te vaccineren. Ik heb al een ferme buik zegt hij , hihi !!!
Dag 56 : vrijdag 19 augustus : oh , Tiesj is verwend , hij krijg een krabpaal , wij zijn allemaal heel flink met hem erbij . Oei , wat gebeurt er , ik moet mee samen met Lovely naar de dierenarts. Lovely controla van haar hartje , is wat kortademig. Ik moet ook op tafel , ze nemen een rx van mijn buik , haha en nu maar tellen !!!
Dag 57 : zaterdag 20 augustus : Ulysa en Usha mogen mee op zwier , ze gaan deelnemen aan de test , en ja hoor allebei geslaagd , het zijn sociale hondjes , hihi. In de namiddag komt Kiara helpen met baasje , om alles van zolder te halen , en maar verhuizen dat ze doen hier en vijzen indraaien , ik kijk van op afstand wat er allemaal rond mij gebeurt. alles wordt klaar gezet voor mijn toekomstige pups . Nu moet ik mee in het trimsalon , ik wordt eerst uitgeborsteld en geknipt , dan een deugdoende badje en Kiara blaast me droog , zalig. Daarna is het de beurt aan Triana en Origy en Lovely. Baasje wilt dat we allemaal een badje krijgen want na al dat zwemmen vind ze het nodig , maar hihi zal niet allemaal voor vandaag zijn met zo een bende.
Dag 59 : baasje is daar met de thermometer , oei, ze neemt mijn temperatuur , dat zal zijn ‘s morgens en ‘s avonds , als ik 1 graad zakt dan kan ik binnen de 24 u beginnen te bevallen . Alles is nog ok met mij en mijne dikke buik ook , als baasje kietelt aan mijn buik dan spelen mijn pups voetbal , stampen dat ze doen .
Oma maakt een mooie aankodiging voor mijn toekomstige pups .

Dag 60 : dinsdag 23 augustus : Nog geen tekens , ben nog rustig , ik ga nog geen putten graven in de tuin en mijn temperatuur nog niet gedaald.

Baasje en oma houden me goed in de gaten. Eten gaat wel heel moeilijk , heb niet veel goesting , baasje probeert vanalles , maar heb geen plaats meer .
Dag 61 : woensdag 24 augustus : ik weet niet goed wat ik wil , wil naar buiten gaan graven , dan terug naar binnen . Ik ben wat onrustig maar baasje ziet mijn temperatuur nog niet dalen . Baasje is aan het werk , maar oma houdt me wel in de gaten. Baasje heeft haar bed opgemaakt in de zetel en zal voor een paar weken zijn , want als mijn pups er zijn waakt ze voor 3 weken , is voor de veiligheid dat er niet gebeurt. Poes Tiesj trekt er zich niets van aan dat ik wat onrustig wordt. Alles staat klaar voor de komende bevalling. Al mijn vriendjes liggen rustig voor de nacht .