Website by Kathy

7 weken oud :

Dag 49 : baasje zegt dat mijn kleintjes spookjes worden , ze graven de kattebakvulling uit de bak en zo overal stof , baasje ligt dan in wat stof op de zetel te slapen . Nu heeft oma bedacht om kunstgras op de vulling te leggen , maar mijn spookjes weten maar al te goed wat eronder zit , hihi.
Dag 50 : vrijdag 14 oktober : baasje en oma moeten naar een huwelijksfeest van familie , maar ze laat ons zeker niet alleen . Een goeie vriend komt zorgen voor ons . Ze maken het niet te laat , want wij zijn daar graag vroeg ‘s morgens als ons buikje gromt. We zijn dan ook heel flink , buiten een paar pisjes en kakjes , hihi , want dat moet ook gebeuren . Baasje heeft werk 3 keer per dag al die potjes vullen met geweekte korreltjes , ze worden nog altijd geweekt omdat mijn pups samen zijn met de pups van Triana en ze zijn nog te jong om hard te eten.
Dag 51 : baasje is terug vroeg op om alles klaar te krijgen met ons allemaal. Baasje heeft een vast schema . Opstaan , hihi , niet uit haar bed maar uit de zetel want ze waakt nog altijd bij ons , vind dat veiliger met zoveel pups samen. Eerst ik en al mijn vriendjes naar buiten , nu is het wel opgesplitst met de 2 reutjes , want er zijn hier maar liefst 5 die loops zijn en het zou leuk worden. daarna zet ze alles klaar voor mijn spookjes op de binnenkoer , dan doe ze deur open langs buiten en komen ze allemaal aan gestormd naar buiten , zot dat ze dan zijn. Dan mogen ze allemaal samen eten , en dat gaat vlug . Dan worden ze gebracht naar achteren in hun speelpark , en dan ga ik en Triana eens goeie morgen zeggen en wat zot doen . ‘s Avonds brengt baasje mijn pups per 2 of 3 terug naar de veranda , waar ze eerst nog wat geknuffeld worden voor het slapen. Origy en Romyna en Rina moeten mee met baasje met de auto , het is oogtesten vandaag , dat moet ieder jaar of voor dat je een nestje doen , super allemaal vrij.
Dag 52 : zondag 16 oktober : baasje denkt na wat er nog allemaal moet gedaan worden voor mijn pups , want de tijd kort nu heel vlug in. Er worden vandaag terug leuke foto’s genomen in het gras , oh tof . Baasje is volop bezig ook met het maken van de riemen , daar gaat er heel veel tijd in.
Dag 53 : baasje moet ook nog tussendoor met Oraya om bloed te prikken voor progesteron , maar ze gaat maar heel traag omhoog ? Oeps , geen geluk ze krijgt geen eisprong. Baasje legt iedere dag een cd op bij mijn spookjes met allerlei geluiden , hun oortjes gaan dikwijls omhoog , hihi.
Dag 54 : dinsdag 18 oktober : vandaag de puppytest voor de pups van Triana, amaai wat doen ze het allemaal heel goed.
Dag 55 : woensdag 19 oktober : oh een knuffel en speel dag . Spelen met de buur jongen . Vanmiddag hadden ze niet liever gevonden om de rol te pakken van de vensterbank en het had dus gesneeuwd , hihi wat vroeg zei oma . Het worden allemaal duiveltjes !!!! Al mijn pups samen met mijn in het gras spelen was zo leuk , baasje denkt dat ik zal treuren als ze vertrekken zaterdag want ik doen niet liever dan spelen met hen. Verschiet niet dat ik mijn haar aan het verliezen ben , want dat is normaal na het geven van melk , is hormonaal .
Dag 56 : donderdag 20 oktober : ze zijn al 8 weken vandaag , wat zijn het dikkertjes zegt baasje om te op te heffen . Ze eten dan ook allemaal heel goed .

Dag :

Het ochtend ritueel heeft baasje eens gefilmd hoe zot ze zijn. De papa’s mogen ook wat helpen om ze allemaal mee te lokken naar achteren na hun eten