Website by Kathy

6 weken oud :

Dag 42 : donderdag 6 oktober : de tijd vliegt hier voorbij , baasje en oma hebben veel werk met mijn pups en van triana , maar genieten doen ze ook van ons . Oh er is bezoek in de namiddag, ze zijn 6 weken en dan wordt de puppy test gedaan voor te zien wat ze hebben van karakter , baasje is benieuwd , erna wordt er besproken wie in welk gezin zou passen. Oh , ze doorstaan het allemaal heel goed , over het algemeen veel gelijkenissen en dan wat verschillen erbij , das normaal.
Dag 43 : mijn pups krijgen gezelschap door de pups van Triana , nu zullen de foto’s zowel bij triana als bij mijn staan . ‘s Morgens laat baasje ze eerst op de binnenkoer spelen terwijl ze opkuist van de nacht en daarna gaan we allemaal samen naar het speelpark , ooh zo tof .
Dag 44 : zaterdag 8 oktober : baasje en oma druk bezig van ‘s morgens vroeg , want vandaag terug belangrijke ochtend , puppy borrel voor de kleintjes van Triana en ook nog 2 familes voor mijn pups.
Dag 45 : oh mijn pups mogen hun beste pootje voorzetten , hihi , ze worden allemaal in showstand gezet voor de lens en dan ook nog allemaal hun kopje , wat zijn ze een voor een zo mooi. Ze zijn ook al veel zotter in hun spelen , melk geven doe ik niet meer , ik ga er wel nog graag bij en eens een 5 minuten spelen , dan wil ik er terug uit want ze bijten in mijn tepels, niet tof !!!! We krijgen allemaal een zelfgebakken koekje die we hebben gekregen van vrienden op beoek en het smaakt heerlijk. Zie eens hoe mooi wij allemaal op een rij eten !!!
Dag 46 : maandag 10 oktober : Oraya is loops en baasje mag veel weg en weer rijden voor progesteron, nog geen dekking.
Dag 47 : baasje ze zitten allemaal op wacht ze hebben honger. Daarna middagdutje !!! ‘s Avonds komt de dierenarts voor een check up en te vaccineren. Oh , baasje is zo happy , allemaal zijn het echte stoere mannetjes , hihi , ze hebben hun 2 balletjes . Ook het hartje is in orde en de tandjes , ook niemand die een navelbreukje geeft , das goed nieuws .