Website by Kathy

3 weken oud :

Dag 21 : donderdag 15 september : oh , dat ruikt lekker , geweekte korreltjes , baasje is aan het mixen en doet ze dan op een schaal , amaai wat is dat smullen , ze vinden het al goed om samen te eten. Ze zijn wel allemaal goed in pap.
Dag 22 : vrijdag 16 september : baasje is druk bezig na haar werk met tayro en Ulysa mooi te trimmen voor de show , is maar een clubshow , maar ze moeten er wel mooi voor zijn.
Dag 23 : zaterdag 17 september : baasje vertrekt naar de show , maar oma krijgt bezoek van Kiara om te helpen ons in de gaten te houden en te helpen. Oh , kiara vind het leuk om mijn pups hun papje te geven , de pups met hun pap pootjes op haar broek , hihi , zal voor in de was zijn erna. Hun buikjes worden al goed dik met papje , we gaan ze kunnen rollen zegt baasje. Tayro en Ulysa doen het super : Tayro Beste Reu en dan ook nog een 2 de plaats in de erering voor beste reu in show. Ulysa Beste jeugd teef en ook nog Beste Teef . Samen dan in erering 1 ste plaats in koppelklas. Baasje is zo trots op hen en ikke ook want tayro is mijne zoon , hihi.
Dag 24 : oh , mijn spookjes mogen terug elk apart op de foto , hihi ze vliegen in bad , maar Tiesj moet eerst het decor uittesten.
Dag 25 : maandag 19 september : wat kan ik genieten bij mijn spookjes. Almijn pups worden gechipt en wat waren ze flink.
Dag 26 : dinsdag 20 september : de laatste fotokes in de werpkist zegt baasje , want mijn kleintjes mogen verhuizen , zo kunnen ze wat rondstappen en spelen en op verkenning gaan . Oh , al eten uit potjes nu .
Dag 27 : oh , ik heb plaats genoeg om rond te lopen bij mijn pups en ze mogen ook nog aan de melkbar