Website by Kathy

4 weken oud :

Dag 28-29 : oh , mijn kleine spookjes zijn al ferme bollekes aan het worden en worden met de dag actiever
Dag 30 : zaterdag 25 september : klusjes dag vandaag , alles wat baasje geen tijd voor heeft na het werk in de weekj wordt vandaag gedaan met extra aandacht voor ons ook. Oeps , plots telefoon , teefje van onze vrienden staat plots heel hoog in progesteron , oh de oren van Tayro gaan omhoog , baasje zegt ertegen dat er een meisje komt , hihi , hij mag kleintjes maken.
Dag 31 : zondag 26 september : eerst zorgt baasje dat mijn spookjes en die van Triana hebben gegeten en ook alles terug vers , dan vertrekt ze met Tayro naar de jachttraining in Kluisbergen , wat doet hij dat graag . Baasje is druk bezig met het maken van alle boeken , voor de toekomstige eigenaars , zo heeft ze ook wat foto’s nodig voor op de kaft. Zo heeft ze niet al mijn pups en van Triana alleen getrokken maar samen . Was wel moeilijk want stil zitten ze niet en Tiesj helpt ook mee.
Dag 32 : oma heeft speelgoed mobiel voor mijn spookjes gemaakt en ze testen het al uit om eraan te gaan trekken
Dag 33 -34 : iedere dag staat baasje vroeg op dat ze alles kan doen voor mijn spookjes en die van Triana , eerst eten geven en dan alles verversen en dan aan het werk , oma kijkt dan overdag dat ze flink zijn en alles proper te houden , ze beginnen al af en toe eens in de plasbak te gaan .