Website by Kathy

5 weken oud :

Dag 35 : donderdag 29 september : baasje is content dat de boeken op tijd klaar zijn en ook gekopieerd en mooi ingebonden , alles ligt klaar, want zaterdag is het puppy borrel voor mijn pups . Voor het slapen gaan van baasje , kijkt ze of alles nog ok is het al mijn kleintjes , zie ze allemaal samen liggen. Oh , de pups van Triana zijn ook verhuist samen bij mijn pups , oeps dat gaat nog niet zo goed , de mijne worden dan ook deugnietjes en zitten bovenop de kleintjes van Triana .
Dag 36 : na het werk is baasje druk bezig , want achteraan in de stalling wordt er een groot deel vrij gemaakt voor mijn pups een speelpark met ook een deel buiten op het terras dat ze vrij binnen en buiten kunnen lopen. Ook wordt al het gerief verzamelt voor het bezoek morgen.
Dag 37 : zaterdag 1 oktober : alles klaarzetten en koffie maken en koffiekoekjes bakken , want om 9u start de puppy borrel , baasje en oma kijken er al naar uit om iedereen te ontmoeten . Het is een leuke voormiddag , allemaal leuke en lieve mensen , die binnen enkele weken een van mijn kleintjes mee naar huis gaan nemen . Na het bezoek , doet baasje verder met het speelpark maken . Alles klaar , maar nu al mijn pups verhuizen naar daar , ah een oplossing met de bolderkar hihi. Oh , ze gaan meteen op verkenning .
Dag 38 : zondag 2 oktober : baasje vertrekt ‘s morgens samen met vrienden en met Tayro en Ulysa nara de show in Mons . Kiara komt helpen met oma om te kijken naar al mijn pups . Baasje heeft het super gedaan op show , heel mooie resultaten behaald.
Dag 40 : dinsdag 4 oktober : oh , zalig ze genieten van het zonneke