Dagboek : Romyna & Synek

Dag 7 : dinsdag 16/02 : Rina moet terug mee naar de dierenarts , baasje heeft het druk iedere ochtend , na de dierenarts vlug starten dan met haar werk. Mijn kleintjes zijn al 1 week oud vandaag , ze veranderen al vlug , mooie zwarte neusjes en kussentjes . Als baasje ze in de wasmand legt voor het verversen , kan je al z ien dan ze ferm gegroeid zijn want al minder plaats allemaal samen. Nochthans is de wasmand niet verkleind , h ihi. Oh , ze mogen vandaag poseren met hartjes 1 voor 1 . Iedere week voor de pagina fotogeniek.
Website by Kathy
Dag 8 : baasje heeft heel veel stress vandaag , gisteren hebben ze de gekoelde sperma verstuurd vanuit Frankrijk voor mijn zusje Rina , maar na het bekijken van de tracking ziet ze staan dat het maar volgende week maandag wordt geleverd , dat is onmogelijk want normaal zou het vandaag al moeten aankomen , sperma nodig in eerste dagen . Weg en weer gecaht met baasje van de reu en bellen naar DHL , ze zeggen dat ze er niet veel kunnen aandoen dat er achterstand is door het slechte weer , dat is dan express zending , baasje werd wat kwaad aan de telefoon . Ze zullen het bekijken zeggen ze maar kunnen niets beloven. Baasje vraagt aan dierenarts wat ze kan doen , er wo rdt gekeken voor een nieuwe zending sperma te laten komen met andere , zodat het morgen hier is . De reu voor Rina vind dat niet erg , hihi. Mijn pups ook niet , ziet ze zalig liggen slapen .
Dag 10 : vandaag komt eindelijk het 2 de pakket sperma toe voor Rina na uurtje van stress . Alles verloopt goed met Rina. Ik en mijn pups hebben geen weet van de stress van mijn baasje . Ik loop al wat meer rond , zeker als baasje oma bezig is met het eten , want ik heb altijd reuze honger nu , moet dan ook eten voor 11 , he . Als ik mee ga naar achteren met mijn vriendjes dan laat ik me goed horen als het tijd is om terug naar mijn kroost te kijken. Baasje moet naar spoed vanavond voor een rx van haar voet , een paar dagen geleden een verwarming verhuist en gevallen en op haar voet terecht gekomen . Veel pijn maar gelukkig niets gebroken .
Dag 9 : donderdag 18/02 : baasje kijkt constant naar de tracking van beide verzendingen , de ene is verstuurd met dhl op dinsdag en andere met tnt op woensdag . Baasje krijgt te horen dat Rina op 12.34 progesteron staat en zeker rond de middag inseminatie moet hebben , nu te hopen dat tnt levert . Ze krijgt te horen van eigenaar van de reu dat de zending van dhl toch wordt geleverd niet maandag maar vandaag . Rond de middag krijgt baasje nieuws dat de sperma is aangekomen met dhl bij dierenarts na 2 dagen , oef gelukkig is de sperma nog goed . Nu problemen met tnt , die levert ook niet , terug problemen. Rina wordt geinsemineerd , verloopt goed. Oh , mijn zusje zal misschien ook zo een mormeltjes hebben zoals ikke . Mijn pups doe n nog niets anders dan slapen en aan de melkbar zuigen.
Dag 13 : maandag 22/02 : tis terug werkdag voor mijn baasjes . Oh , mijn pups hebben wat last van diarree , waar ik ook wat last van heb . Baasje helpt mee dat ze allemaal proper zijn , want ik kan het niet aan alleen . De afwerkingswerken zijn gestart boven , het schilderen , oef zegt baasje !!!
Dag 11 : zaterdag 20/02 : tis werkdag in huis , baasje Ivo doet verder met afwerking badkamer , terwijl baasje naar containerpark ga , amaai de auto zit goed vol. Oma houdt een oogje op mij , dat er niets gebeurt. Ik ga dikwijls zitten in de werpkist en mijn pups zijn al heel vlug om naar de malkbar te komen , zo heb ik geen tijd om meteen te gaan liggen , dan gebeurt er eens dat er een pup vast zit onder mij en baasje moet dan helpen. Ik ben kwaad want ik mag niet meer bij mijn pups , ze mogen nu geen melk meer drinken voordat de dierenarts komt. In de namiddag komt de dierenarts , aiai wat piepen ze , ze worden gechipt en ook met een klein borsteltje voor speeksel af te nemen voor de test. Papierwerk wordt ook gedaan , de paspoort voor de pups. Oef , ik mag er terug bij maar eerst mijn controleren of alles ok is . Kijk eens naar de foto’s , de oogjes gaan open , binnen enkele dagen zullen ze mij goed zien , want nu eerst nog een vlies op het oog die wegtrekt. Daarna zullen de oortjes ook open gaan .
Dag 12 : tis zondag : baasje blijft wat langer liggen naast me aan de werpkist , iedere nacht ligt ze op een ligbed om te waken . Mijn vriendjes mogen al wat dichter komen kijken naar mijn spookjes , maar ik hou het wel goed in het oog.

1 week oud

Allemaal in de wasmand , opes baasje volgende keer toch maar een grotere wasmand nemen , want is al bijna stapelen . Ik ga niet weg van bij hen , ik hou de wacht. Baasje is bezig de werpkist grondig te ontsmetten en terug alles vers , zalig.
Baasje zal eraan beginnen , de nagels moeten geknipt zijn , want het doet pijn op mijn buik al die sterpe puntjes . Tel maar hoeveel : iedere pup heeft 18 nagels x 11 , oeps da’s veel 198 nagels te knippen. Ze krijgen ook allemaal een nieuw lintje aan , oma heeft gehaakt. Terug beter zichtbaar wie wie is .
Baasjes nemen graag veel foto’s van mijn kroost.