Dagboek : Romyna & Synek

Dag 49 : vrijdag 29/01 , ben al 7 weken zwanger , mijn baasje zegt dat ik een dik varkentje wordt , ook zeggen ze dikwijls pony tegen mij , want je ziet mijn buikje langs beide kanten , hihi. Als baasje kriebelt over mijn buik , dan voelt ze overal bulten omhoog komen , ik vind dat zalig , mijn oogjes gaan dan dicht, kan daar zo van genieten . Ben zo graag dicht bij baasje .
Website by Kathy
Dag 50 : gisteren avond mochten terug Triana en Tayro gaan zwemmen , verlang al wanneer ik terug mag zwemmen , doe dat ook zo graag . Baasjes vandaag terug bezig met de werken boven , opes ze was het bijna vergeten . Na de middag naar dierenarts met Origy en Oraya voor de jaarlijkse oogtest , blij , terug alles ok voor een jaartje !!!!
Dag 53 : dinsdag 2/02 , vandaag terug een drukke werkdag voor mijn baasjes . Ik blijf veel binnen in huis samen met Lovely , want zo kan ik geen duw krijgen van de anderen , want het zijn speelvogels samen . IK slaap nu veel , rondcrossen lukt niet meer zo goed .
Dag 52 : oei , baasje heeft moeite om mij zo voorzichtig mogelijk op te heffen voor in de auto , ik moet mee naar de dierenarts samen met zusje Rina en Tormenta . Ik mag wel blijven zitten in de auto , om zo niet teveel in en uit de auto te moeten . Rina krijgt haar vaccins en Tormenta een controle , want ze heeft wat last van haar oor. De dierenarts komt dan naar de auto , oeps ik moet terug een prik krijgen , het herpes vaccin , dat is 2 keer en veiligheid voor mijn pups. Dierenarts zegt dat ik een ferm buikje hebt.
Dag 51 : zondag 31/01 , oh , terug wandel dag vandaag , ik geraak nog vooruit voor een kleine wandeling , ver lukt niet meer , moet dan ook mijn dikke buik meedoen , he .
Dag 54 : na het werk , zorg baasje dat alles goed is met ons . Eerst eten en wat knuffelen en dan allemaal mee in huis , zalig voor de kachel liggen , baasje moet er sommige dikwijls eens achter trekken , want ze liggen wat te dicht bij de kachel . Baasje ziet zo graag mijne buik , ze neemt dikwijls wat foto’s , zo kunnen mijn toekomstige baasje ook mij zien . Tayro verandert ook heel vlug al 6 maand oud.
Dag 59 : baasje heeft al bij mij geslapen vannacht want ik was al wat onrustig . Dat is normaal kan een paar dagen vooraf al beginnen met voorweeen. Baasje heeft speciaal voor mijn gans de week verlof genomen . Bezig met verder werken boven , alles terug een plaatsje geven in de naaikamer en ook een oogje houden op mij.
Dag 58 : zondag 7/02 : baasje Ivo is heel vroeg op weg om te gaan mountainbiken , zal koud zijn . Ik en mijn vriendjes allemaal eens naar buiten en eten en dan terug allemaal binnen , zalig nog wat genieten in ons mandje , is nog geen weer om lang buiten te zijn. Baasje gaat verder schilderen , tis wel zondag maar ze wilt graag verder doen . Oeps , geen verf meer , gedaan met schilderen voor vandaag , tis dan ook al rond 17u. Baasje zegt we gaan je mooi maken voor je trotse mama gaat worden , ik ga languit liggen en zo worden mijn pootjes geknipt en oren en hals . Moet niet op de trimtafel want te zwaar voor mij. Lovely heeft haar zotte kuren naast mij , hihi.
Dag 57 : zaterdag 6/02 : oh , baasje wat ga je nu doen , ze komt eraan met de thermometer , om een beetje te kunnen bepalen wanneer ik zou bevallen , neemt ze mijn temperatuur iedere ochtend en avond , dan moet je ochtend met ochtend vergelijken of avond met avond , als ik 1 graad zakt kan ik dan binnen de 24u beginnen voor de bevalling. Baasjes zijn terug vroeg op want ze willen graag zo vlug mogelijk de kamer klaar krijgen boven, de voorbereiding bezig , alles schuren en baasje Ivo bezig met ramen afwerken . Rond 10u30 een pauze , Triana en Tayro mogen op zwier naar de markt in Ieper , wat doen ze dat goed , heel sociaal naar andere mensen en alles goed bekijken. Na het eten , vliegen mijn baasjes er terug in , schilderen en afwerken
Dag 55 : donderdag 4/02 : iedere donderdag is het kuisdag bij ons , maar nu mag ik wel in huis blijven , ik ben toch rustig , lig zalig te slapen op het vetbed . In de mand kan ik nog moeilijk liggen , want lig dan ongemakkelijk . Mijne buik zit in de weg . Baasje chat eens met baasje van mijn loverboy Synek. Ze stuurt foto’s door van mijn dikke buik .
Dag 56 : oh wat ziet baasje over de middag als ze ons eten geeft , mijn zusje Rina is loops geworden , oeps zegt baasje , haar loverboy is nog niet gekozen. Ze hebben er wel een paar in gedachten , maar staat nog niet concreet vast . Ze gaan er wat spoed moeten achter steken. Ik krijg iedere dag lekker dingen om te eten , want ik heb niet veel goesting meer in korrels . Baasje kookt macaroni en rijst met kip of vis voor mij , ze zoeken altijd achter wat lekkers , zodat mijn pups niets te kort zullen komen .
Daarna ga ik mee naar buiten , baasje wilt me in show zetten met mijn buik , oh , ik krijg een stuk rijsttaart , zal dan wel mijn beste pootje voorzetten , perfect staan lukt me wel niet meer zo.
Baasje zegt we gaan de werpkist nog plaatsen , want dan kan ik er al wat aan wennen vooraf . Alles wordt goed ontsmet en ook het gerief wordt zorgvuldig klaar gelegd. De banden voor mijn pups zijn ook klaar , iedere pup krijg dat bandje aan bij de geboorte , zodat baasje dan hun gewicht kan opvolgen . De kleurtjes met zilverdraad erin is voor de teefjes . Baasje controleerd nog eens alles of er niets is vergeten , want wanneer het begint is het gemakkelijk dat het vooraf er allemaal ligt. Ik kijk op afstand wat er allemaal gebeurt. Dan ga ik toch eens op inspectie.