Dagboek : Romyna & Synek

Nu beginnen we te tellen met dag 1 vanaf de 1 ste dekking (KI) Dag 2 : nu moet ik me wat rustig houden van baasje , niet te geweldig spelen of crossen , oeps dat ben ik wel niet gewoon.
Website by Kathy
Dag 3 tem dag 6 : een drukke werk week voor mijn baasjes , gans de boven wordt gerenoveerd , baasjes moeten slapen in de stalling. Hihi en wij slapen lekker in ons mandje in de living.
Dag 13 : 24/12 : oma is druk bezig in de keuken met bakken voor het dessert, want er is vanaf toch een beetje feest , juist onder ons 3 en met mij en al mijn vriendjes . Oma maakt ook lekkers voor ons klaar. We mogen allemaal mee vieren , njam njam lekkere cake voor ons . Baasjes vieren met wat lekkers en dan allemaal in de zetel voor een gezellig film , wij liggen zalig voor de houtkachel , liefst zo dicht mogelijk .
Dag 8 tem dag 12 : de dagen gaan vlug voorbij , ik en mijn vriendjes amuseren zich om wat buiten te ravotten en bij regen te spelen in de stalling.
Dag 7 : vrijdag 18/12 : spannende dag , mijn mama Oraya mag mee naar de dierenarts , ze gaan een echo nemen , ze is dag 18 vandaag , wel nog heel vroeg om te kijken , maar ze zijn dan voor 2 weken in verlof. Is nog twijfelachtig , ze denken iets te zien , maar kunnen nog niet met zekerheid zeggen dat ze zwanger is .
Dag 14 : kerstdag : oh we staan al te trappelen , want we gaan wandelen , wel niet allemaal samen . Elk krijgen we ons toerke . Daarna genieten baasjes van een gezellig etentje en wij genieten om te luieren bij de kachel .
Dag 31 : baasjes zijn wat triestig , na echo bij Oraya hebben ze gezien dat het pupje niet meer leeft , ze zal inspuitingen moeten krijgen dat het afkomt , zoals een abortus . Baasjes hadden er zo naar uit gekeken , ik samen met mijn mama Oraya pups.
Dag 30 : tis zondag , baasjes wilt wat genieten in de tuin samen met ons , oh , ze heeft haar fototoestel bij zich , ze wilt wat leuke foto’s van ons. Maar als we het zien kijken we elders , dus baasje loop gewoon wat rond in de tuin en zo af en toe neemt ze een foto. Eens al mijn vriendjes voorstellen :
Dag 28 : Lavinya moet mee naar de dierenarts , ze halen de draadjes uit haar buik. Dag na kerst was het heel zwaar voor ons , Lavinya wilde al enkele dagen niets meer eten en op kerst was zo ook nog loom. Baasjes vertrouwden het niet en belde dag na kerst naar dierenarts , gelukkig konden we er terecht. Na echo wisten we meteen was er scheelde , heel zware gesloten baarmoederontsteking . Meteen moest ze blijven en uurtje later werd ze al geopereerd. Nu is ze gelukkig terug zottekes en zoekt terug ahter de muizen.
Dag 24 : 4/01 : baasje is enorm nerveus vandaag . Is dan ook een spannende dag . Vanavond mogen ik en mijn mama Oraya mee naar de dierenarts . Eerst Oraya op tafel , ze kijken met echo of ze nu zwanger is , ja hoor ze zien 1 pup , maar die is nog heel klein zegt de dierenarts , normaal moest het al groter zijn , maar ze zien het hartje kloppen . Volgende week terug echo zeggen ze want het moet opgevolgd worden. Nu ben ik aan de beurt , oh , wat is die gel koud op mijn geschoren buikje . Ze zetten het aparaat op mijn buik , baasje kijk gespannen naar het scherm , want was eerst een ontgoocheling van Oraya maar 1 pup gezien. Wanneer baasje meteen al de pups ziet op het scherm , knuffelt ze me , ze is zo blij met het leuke nieuws dat ik zwanger ben van mijn loverboy Synek. De dierenarts heeft meerdere pups gezien . Baasje neemt foto’s van het scherm , om thuis naar baasje Ivo en oma te laten zien .
Dag 23 : 3/01 : baasjes gaan naar zee , Triana en Tayro mogen mee , samen met zusjes Thelma en Mona mogen ze ravotten op het strand . Het was een gezellige namiddag .
Dag 21 : 1/01 : we starten een nieuw jaar , hopelijk krijgen we een beter jaar en voor iedereen een goeie gezondheid.
Dag 15 tem dag 19 : mijn beide baasjes zijn in verlof , zo wordt er hier goed doorgewerkt .
Dag 20 : oudejaarsavond : we vieren op onbs gemak , baasjes en oma nemen de aperitief in de veranda en wij blijven gezellig voor de kachel liggen . Oh , dan hebben ze een lekker visschotel , maar wij komen ook niets te kort , we krijgen ook wat lekkers.
Dag 33 : 13/01 : oh , zegt baasje , mijn buikje begint al goed zichtbaar te worden , ik slaap ook al meer .
Dag 48 : 28/01 : oh nee , wat doen baasje nu , ze zet de terras af met tuindraad , we mogen niet meer in de tuin ravotten , alllee baasje , we zijn zo graag modder monsters . Neee neen zegt baasje , nu moeten jullie spelen op het terras , het gras staat onder water en overal modder. We verlangen al terug naar het mooie weer , want we liggen zo graag ik het zonneke en zoeken achter de muizen in de tuin. Kijk eens naar mijn dikke buik , kan al bijna niet meer draaien en terug .
Dag 44 : baasjes wandelen heel graag op zondag met ons , elk krijgen we een toerke : ik mag ook mee op wandelen , vlug stappen gaat niet meer , baasje past zich aan mij. Maar zot lopen in het lange gras en met mijn neus naar beneden op zoek naar de konijnen , ben dan ook een jachthond , he.
Dag 38 tem dag 42 : baasjes hebben terug een drukke werk week , ik heb veel afwisseling , eens wat met mijn vriendjes spelen buiten of in de stalling bij regen. Af en toe ga ik ook wat slapen bij Lovely in huis , want baasje wordt bang dat ik een duw zou krijgen van de anderen . Mijn buikje groeit dan ook heel goed .
Dag 36 : 16/01 : Yihaa, we hebben sneeuw , ja hoor ravotten !!!!
Dag 34 : oh , baasje maakt de zwemzak klaar en riem aan Tayro en Triana , wat jammer ik mag niet mee naar het zwembad voor hondjes . Baasje zegt ik zou onder gaan met mijn dikke buik , hihi. We doen dat zo graag , is een binnen zwembad voor honden .
Mijn zus : Rina : 2 jaar Tormenta : 3 jaar
Lavinya : 8 jaar Moyona : 2 jaar
Origy : 5 jaar Oraya : 5 jaar
Triana : 8 maand Tayro : 6 maand
Lovely : 12 jaar Ilaysa : 3 jaar
Ikke : Romyna : 2 jaar , heb al een klein buikje