Dagboek : Romyna & Synek

Dag 42 : dinsdag 23/03 : wat vliegt de tijd , oh w at krijgen we nu , iets om op te liggen in het z onnetje , maar zo liggen ze niet in felle zon . Ze vi nden het meteen leuk .
Website by Kathy
Dag 43 : woensdag 24/03 : oeps , wat doet baasje allemaal , ze heeft een deel van de stalling helemaal vrij gemaakt en opgekuist . Zware namiddag op komst voor mijn mormels , het is puppytest. Baasje heel tevreden van mijn pups , over de lijn zijn er veel gelijkenissen , hier en daar dan een evrschil tussen de pups , normaal he , kunnen niet allemaal dezelfde zijn. Ze worden getest op vanalles : geluid , apporteren , zelfstandigheid , sociaal , volgzaam , dominantie , ….. Daarna wordt er besproken aan de hand van de test wie er in welk gezin zou passen , baasje noteert alles wat er wordt besproken .
Dag 45 : vrijdag 26/03 : mijn pups zitten iedere dag al buiten van 6u , vroege spoken , maar baasje moet ook werken om 7u30 & 8u , ze maken graag veel vuil , dus alles moet nog gekuist worden. Oh , wat een lawaai er rijdt een grote camion op de oprit , terug goed voor mijn pups , nieuw geluid. Ze zetten vandaag de palen voor de carport , zijn dan geen kleine , dus met een kraan , ze bekijken alles wat er gebeurt.
Dag 44 : bah , weeral dat slechte pasta krijgen mijn pups , ze worden ontwormd .
Dag 47 : zondag 28/03 : nieuwe uitdaging , pups lopen door veranda naar de andere kant , ontdekking in de tuin , wat is dat tof , rondcrossen dat ze doen . Baasje had oproep gedaan voor tennisballen , toffe vrienden hebben er veel gebracht , de wasmachine heeft mogen draaien , daarna foto’s met de ballen in het gras , baasje heeft moeten selecteren voor de site , maar de rest staat op de stick.
Dag 47 : maandag 29/03 : oh neen , baasjes hebben veel werk , ze hebben allemaal diarree van de ontworming , wat een viezigheid is dat , allemaal zo goed vooraf en dan na ontwormen diarreeen niets van wormpjes . Baasje boos dat ze dat moet geven aan mijn pups .

6 weken oud

‘s Avonds bezoek van baasjes van mijn loverboy Synek , allemaal mogen ze terug nog eens op tafel staan en worden er mooie foto’s genomen. Ze zijn super content van de combinatie , heel mooie pups heb ik .