Dagboek : Romyna & Synek

Dag 21 : dinsdag 02/03 : vandaag al 3 weken oud , baasjes denken wat ze gaan doen , oh de paasbloemen zijn mooi , dus fotogeniek met paasbloemen . Ze zitten w el niet stil , het worden echte spookjes . Bah , das niet lekker , ze krijgen een pasta om ontwormd te worden.
Website by Kathy
Dag 22 : de sc haal is daar om allemaal samen te e ten , of erin glijden , hihi. N jam , njam !!!
Dag 24 : vrijdag 05/03 : baasje zegt , geef maar nogmaals melk in de werpkist , want mijn spookjes gaan verhuizen om te leren op verkenning te gaan. Eerst zet baasje hekkens met een vetbed erin en daar mogen mijn pups liggen . De werpkist wordt afgebroken , daarna wordt het hekken geplaatst , baasje maakt alles goed proper , er wordt een vetbed gelegd en een tunnel en mandje. Het is klaar mijn pups mogen verhuizen , daarna ga ik op inspectie , is wat onwennig voor mij. Maar mijn spookjes gaan al meteen op verkenning.
Dag 23 : dond erda g 04/03 : Tayro komt graag eens kijken naar mijn pups , hij i s wel heel lief met hen .
Dag 27 : maandag 08/03 : vandaag is het oma haar verjaardag . De werkers zijn daar ook om verder te doen aan het dak . Baasjes zijn aan het werk en wij en al mijn vriendjes houden oma gezelschap in huis . ‘s Namiddags is er taart en koffie en wij mogen geknuffeld worden. Mijn pups krijgen een nieuwe tunnel , oh ze gaan er al meteen door .
Dag 25 : baasjes zijn volop bezig aan het werken in huis , mijn pups krijgen vandaag hun potjes om uit te eten , want ze worden ook al groter. Beetje bij beetje worden de potjes hoger geplaatst dat is beter voor hun pootjes.
Dag 26 : zondag 7/03 : baasjes gaan eerst wat trainen met Origy en Moyona en ook met de puber Triana , puberen doet ze goed , hahah , met baasje haar voeten spelen. Daarna nagels knippen bij mijn pups en ze krijgen ook allemaal een vers bandje aan , oeps ze krijgen een dikke nek , bandjes zijn maar juist meer. Oma zal nieuwe haken voor volgende week ook in het dubbel want hun haar wordt dikker en zo zijn de bandjes niet zo goed meer zichtbaar. Baasje maakt een groot speeltuig voor hen , met alle soorten speelgoed eraan . Ze proberen al om iets te pakken.

3 weken oud