Dagboek : Romyna & Synek

Dag 14 : dinsdag 23/02 : oei , ik heb veel last van naweeen en zo hebben mij n spookjes ook wat last van diarree . Baasje help t veel mee dat mijn pups proper bl ijven.
Website by Kathy
Dag 15 : overdag loopt ik dikwijls eens rond , maar hou alles goed in de gaten , als er iemand anders nadert van mijn pups dan ben ik er vlug terug bij. Ik moet van baasje ook eens naar buiten om een frisse neus te halen , maar na een paar minuten jankt ik alles bijeen zodat ze mij terug binnen laten om naar mijn pups te gaan kijken. ‘s Nachts lig ik gans de nacht te slapen in de werpkist , soms stap baasje in de kist om te tellen en zien alles ok is en ik wordt er zelfs niet wakker van . Ben dan ook heel moe , moet wel zorgen voor mijn 11 spookjes .
Dag 17 : vrijdag 26/02 : baasje zegt we gaan eraan beginnen om te helpen , want ze zien mij alsmaar meer vermageren . Ik probeer zoveel mogelijk melk te geven , maar sommige van mijn pups gaan niet zo vlug omhoog , zijn dan ook met veel. Baasje maakt een papje van korrels en doet in klein schaaltje , samen met oma pup per pup eens wat pap eten . Sommigen doen dat al heel goed. Daarna krijgen ze nog een dessertje aan de melkbar en worden ze ook gewassen door mij van hun papje .
Dag 16 : donderdag 25/02 : onze oogjes en oortjes zijn goed open. Vanaf baasje bij de kist komt en praat tegen mij dan zijn mijn pups meteen w akker en oortjes omhoog , zo leuk om te zien . Ze waggelen nog ma ar stappen al meer rond .
Dag 20 : maandag 1/03 : mijn pups beginnen al goed te reageren als ik in de werpkist kom en ook als baasje iets zegt.
Dag 18 : zaterdag 27/02 : baasje haalt de schaal uit voor mijn spookjes te laten eten , zal proberen zijn , en ja hoor ze doen het al heel goed , ze hebben de smaak al te pakken; Wat zie ik mijn pups graag !!!
Dag 19 : zondag 28/02 : weeral een maandje voorbij , de tijd gaat veel te vlug. Vandaag komt baasje haar nichtje enkele uurtjes kijken voor ons en mijn spookjes. Baasje wilt mij en mijn pups nooit alleen laten. Oh , ze gaan op zwier maar ik kan nog niet mee, ze gaan naar zee eens een uurtje uitwaaien , Oraya , Triana en Tayro mogen mee .

2 weken oud