Dagboek : Romyna & Synek

Dag 28 : dinsdag 9/03 : vandaag zijn mijn spookjes al 4 weken oud , ah , ze mogen voor de eerste keer naar buiten op de koer , want op het gras is het nu geen mooi weer. Het gras is te nat en te koud voor hun pootjes !!! Ze gaan op verkenning , wel nog wat wantrouwig .
Website by Kathy
Dag 29 : baasje is druk bezig met de boeken maken voor de toekomstige baasjes van mijn pups , baasje oma maakt een mooie foto om vooraan het boek te plaatsen. Ik geniet ervan om bij mijn spookjes te liggen.
Dag 31 : vrijdag 12/03 , mijn mormels vinden het al leuk om buiten te lopen , maar zijn dan wel heel moe als ze terug in hun park komen. Drukke dag voor baasje , eerst nieuwe kleerkast halen en alle delen naar boven . ‘ Avonds nerveus weg met Rina naar de dierenarts , baasje hoopt op goed nieuws , maar ze ziet nog niets van symtomen . Al mijn vriendjes tonen op 3 weken dat ze geen goesting meer hebben om te eten en Rina is juist het omgekeerde , ze pakt alles waar ze maar aankan om te eten . Dus baasje met een bang hartje . De echo wordt op haar buikje geplaats en ja hoor ze is zwanger !!!! Joepie , mijn zus krijgt ook van die spookjes , hihi.
Dag 30 : om kijk eens wie bij baasje ligt in de zetel , hij is aan het knuffelen na het zwemmen , Tayro !!! De boeken liggen klaar , vind ze mooi gelukt.
Dag 34 : zalig in de warme iglo liggen samen met mijn kroost, allemaal moe van gisteren , de drukke dag !!!
Dag 32 : oh , wat kan ik genieten met mijn pups , ze liggen zo dicht tegen me aan !!!
Dag 33 : zondag 14/03 : zal een drukke dag worden vandaag , baasje al heel vroeg bezig vandaag om alles op tijd klaar te krijgen . Alle toekomstige eigenaars komen eens kennismaken met mij en mijn pups . Wel streng volgens de corona regels. Baasje haar boeken zijn op tijd klaar om aan iedereen 1 mee te geven.

4 weken oud

Mijn baasjes zijn heel tevreden , allemaal leuke gezinnen waar mijn pups naartoe gaan met Pasen. Nogmaals bedankt voor het heel leuke geschenk. ‘s Avonds waren ze bekaf van het vele knuffelen.