Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 40 : vrijdag 11 september , baasjes zeggen het is mooi weer vandaag , de toekomstige baasjes komen op bezoek om te knuffelen met mijn spookjes. Het was een gezellige avond . Ze zijn heel content met een pup van mij. Teefje Turqioos : “”Mona “ en teefje Paars : “ Thelma “. Nu kunnen ze aftellen , wanneer ze mee mogen naar hun thuis, laat die weken maar nog eventjes duren zegt baasjes. Na het rondcrossen en knuffelen liggen mijn pups uitgeteld in hun mandje .
Dag 39 : baasje Ivo is thuis vandaag , ‘s morgens zijn mijn pups al vroeg buiten en baasje profiteert ervan om wat foto’s te nemen terwijl ze actief bezig zijn , ‘s morgens zijn ze goed in form.
Dag 38 : woensdag 9 september , oeps zijn ferme bollekes , reutje paars weegt vandaag al 5 kg . Baasje Ivo kijkt vlug na zijn werk naar de finish van de Tour , mijn spookjes lopen vrij rond in huis om op ontdekking te gaan en dat doen ze ook . Alles gaan ze bekijken en ze horen ook de Tv en radio.
Dag 37 : mijn pups hebben al een goed ritme , baasje heeft ze om 7u ‘s morgens hun korrels , het zijn al geen geweekte meer , ze eten heel goed. Daarna staan ze al te janken aan de deur om naar buiten te gaan. In het gras doen ze hun kakje en plasje , goed he !!! Baasje doet ze alle 4 dan in hun park , ze krijgen al hun speelgoed en drinken. Ik ga er dan eens bij om alles te controleren. Baasje maakt dan de veranda terug proper , want je weet nooit als het begint te regenen kunnen ze dan terug binnen . Eerst wat spelen en rondcrossen , dan kruipen ze in de iglo en zijn ze naar dromeland. ‘s Middags wanneer baasje klaar is met werken krijgen ze terug hun korrels , wat zijn ze happy als baasje in het park komt . Baasje zegt wat heb je toffe mormeltjes. Na het eten is het speeltijd , baasje kijkt of alles in orde is en dan gaat ze terug werken. Na het werk komt baasje Ivo wat knuffelen met mijn pups . Dan terug eten rond 19u . Deurtje gaat open en ze lopen wat rond en komen zelf naar binnen , wat zijn ze zottekes mijn spookjes , ze crossen maar rond. Een voor een op de weegschaal ,want baasje wilt dagelijks zien of ze voldoende omhoog gaan , oei stilzitten op de schaal is al iets anders.
Dag 35 : zondag 6 september , vandaag zijn ze al 5 weken oud. Er wordt nagedacht bij baasje wat voor thema vandaag voor fotogeniek. We houden het simpel , eens met de mooie blauwe lucht. Nageltjes worden ook geknipt vandaag en dat zijn er veel 18 nagels x 4 …. Oh , zegt baasje de geranium staat ook nog mooi in bloei , zo mogen mijn spookjes een paar keer poseren , maar dat vinden ze helemaal niet erg. Baasjes zijn benieuwd hoe ze al zijn in bouw , zo wordt de smeerkaas klaar gelegd en een matje . Whaaw , wat doen ze het al goed voor de eerste keer op tafel staan . Smek smek , wat is de smeerkaas lekker zie ik aan hen.
Dag 36 : maandag , baasjes terug aan het werk , ik jank enorm om naar mijn pups te gaan kijken als ze in hun park spelen. Baasje laat mij dan erbij , maar ik wil geen melk meer geven , het doet pijn als ze bijten. Ik heb ook enorm veel stuwing , zo heeft baasje me medicatie om de melk te minderen. Nu moet ik bij mijn pups gaan met een pakje aan zodat ze niet meer kunnen zuigen. Ik ben wat ambetant , wil erbij en dan meteen terug weg . Voel me niet zo goed. Baasjes gaan ‘s avonds na het werk wat trainen met Romyna en Rina , oh ik mag nog niet mee .
Teef Turqioos
Teef Paars
Reu Paars
Reu Turqioos
Dag 41 : zaterdag 12 september , oeps , wat doet baasje nu , ze vult de auto en maakt alles klaar . Oh , Romyna en Rina en Triana mogen mee met de auto . Na 6 maand geen shows meer , is er vandaag een jonge hondendag door de golden retrieverclub. Baasje Ivo blijft thuis om te zorgen voor ons en mijn pups . Triana haar eerste showke , ze is nog maar 3 maand en 12 dagen oud . Ze staat in de ring tegen een teefje van 2 maand ouder , dus baasje zegt het is om eens te oefenen , maar Triana doet het super goed in de ring , baasje zo trots op haar : ze wordt “ Beste Baby “. Romyna doet ook heel goed haar best en krijgt een 2 de plaats met Uitmuntend . Rina vergezeld baasje oma en is heel flink .