Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 49 : ze zijn al 7 weken vandaag , oeps zegt baasjes , het is onze laatste week allemaal samen die start. Baasje zegt tegen oma , we gaan een laatste superleuke fotosessie doen vandaag , haha , mijn spookjes zullen dat wel leuk vinden , als ze maar kunnen spelen . Eerst wordt alles klaar gezet om fotogeniek foto’s te nemen , oh , wat zijn ze mooi en blijven ze goed stil zitten . Daarna mogen ze op verkenning in de grote tuin langs achteren en ook eens tussen de struiken . Triana mag mee helpen , haha , ze toont al meteen hoe je kan snoeien en putjes graven . Baasje heeft wat moeten selecteren van de foto’s voor de site , want allebei hgebben ze veel foto’s genomen . Maar alles zal dan op de stick staan zegt baasje.

Teef Turqioos : Mona

Teef paars : Thelma

Reu Turqioos : Tobias

Reu paars

Baasjes genieten in de namiddag samen met ons allemaal van het mooie weer . Alles ook voorbereiden voor de pups hun vertrek.
Dag 50 : iedere dag ga ik wat spelen met mijn spookjes , wat amuseer ik me . Ze zijn zo zottekes. Oeps , er is bezoek , de dierenarts , ze worden 1 voor 1 onderzocht en krijgen hun vaccins. Ze zijn allemaal in goeie gezondheid.
Dag 52 : baasje Ivo vindt het leuk om de laatste video te maken van mijn mormels.
Dag 51 : dinsdag 22 september , baasje is druk in de weer met alles klaar te maken voor mijn pups , ook de site wordt aangepast . Oh , de kennelhoest vaccin was vergeten , zo een ritje met de auto naar de dierenarts .
Dag 54 : vrijdag 25 september : alles wordt klaar gezet voor vertrek , eerst nog eens allemaal op de trimtafel en dan in bad , lekker ruiken voor naar huis te gaan. Baasje zegt dagboek gaat morgen avond dicht , oeps mijn kleintjes gaan een tof en liefdevol gezin krijgen. Morgen nog foto’s met hun gezin .
Dag 53 : donderdag 24 september: voor de laatste keer mogen ze op de weegschaal , allemaal dikke bollekes die naar hun nieuwe thuis gaan.
Teef paars : Thelma without Louise Of Cay’s Happiness Woont bij Filiep & Cindy in Zandvoorde
Dag 55 : vandaag vertrekt er nog een pup van mij . Eerst nog wat spelen met haar .
Teef turqioos : The noble Mona Of Cay’s Happiness woont bij Kris & Els , Seppe en Robbe