Website by Kathy

Dagboek : Tormenta & Oscar

Dag 29 : zondag 28 juni , oh wat ruikt het hier lekker , baasje en oma zijn volop bezig , is vandaag een leuke dag , puppyborrel , het eerste bezoek voor de pups van Ilaysa. Vrienden komen ook helpen want het wordt een grote bende.
Dag 23 : maandag 22 juni , spannende dag aangebroken , ze zien nog niets aan mij , maar ik ga nu voor een echo , eerst wat koude gel op mijn buik en ze zetten het aparaat en zien al meteen dat ik zwanger ben , er zijn verschillende vruchtjes te zien. Joepie, er zitten pups in mijn buik !!!
Nu beginnen we te tellen vanaf de dekking.
De weken vliegen hier voorbij , baasjes werken voltijds en ook nog goed zorgen voor de pups . Ik wordt ook niet vergeten want ik maak het hen wat moeilijk , ik wil geen korrels meer eten , eerst geven ze niet toe , maar ze zijn bang indien ik zwanger ben dat mijn pups niet voldoende voeding zullen krijgen . Zo zoeken ze wat ik wel wil eten , ze testen vanalles uit. Ben kieskeurig , zou dat een goed teken al kunnen zijn , baasje durft nog niet te hopen .
Dag 37 : maandag 6 juli , de rijsttaart wordt gebakken , want vandaag maar liefst 2 verjaardagen , broer en zus Origy en Oraya. We mogen allemaal mee vieren en een stukje taart eten. Njam , njam.
Dag 50 : zondag 19 juli, een dagje om te genieten , want de pups vertrekken binnen een week en baasje wilt nog een fotosessie met hen doen. Wij genieten van de rust in de tuin, want baasjes zijn sedert vrijdag in verlof , das zalig.
Dag 44 : maandag 13 juli , je begint al goed mijn buikje te zien , hangt nog niet ver door , maar ik ben dan ook zo gespierd.
Dag 51 : maandag 20 juli, de dierenarts komt langs voor de pups alles te controleren en chip in te brengen , je hoort nu en dan eentje piepen. Oei , ik krijg ook terug een prikje voor herpes.
Dag 59 : dinsdag 28 juli, veel rondcrossen zit er voor mij niet meer in , wel zorgen voor mijn balletje . Baasje is bezig vandaag met borduren voor dochter van haar zus . Ook riemen maken voor pups van vrienden , dat doet ze graag .
Dag 58 : maandag 27 juli , oh wat zal ik mooi zijn voor de komende bevalling. Mijn pootjes en oren en hals en staart worden geknipt. Ook wordt ik mooi uitgeborsteld . Baasje zegt ik ben nu bezig , zal iedereen eens onder handen nemen, baasje is gans de dag bezig met ons allemaal uit te borstelen en bij te knippen. Oh wat zijn we terug picobello.
Dag 56 : zaterdag 25 juli, het is een leuke dag voor de familie’s van de pup , maar voor de baasjes is het een emotionele dag , de pups gaan naar hun nieuwe thuis. Ilaysa kijkt rond en gaat wat op zoek , maar na een tijdje besef ze het en gaat spelen met teefje die hier blijft bij ons , haar naam is Triana.
Dag 55 : vrijdag 24 juli, het was een drukke week om alles te maken voor de pups die zaterdag vertrekken , iedere pup krijgt een pakket mee. Mijn buikje wordt al wat groter en nu en dan voel je ze ook eens als baasje met haar hand over mijn buik wrijft.
Dag 52 : dinsdag 21 juli , tis een feestdag vandaag , baasjes moeten nog kiezen wie er blijft van teefje , maar het is moeilijk . Ze zetten ze nogmaals in show , de puppy test was heel goed . Ik lig op mijn gemak wat rond te kijken .
Dag 60 : woensdag 29 juli , oh wat zijn baasjes blij , hihi , Moyona is eindelijk na zo een lange tijd loops. Nu hopen dat alles goed verloopt met haar. Het zwembad staat er en ze zijn allemaal zot om te mogen zwemmen , wel jammer dat ik niet meer mag met mijn buikje. Het kleinste sprot Triana mag ook voor de eerste keer zwemmen .
Dag 62 : vrijdag 31 juli , het is heel warm vandaag , dus voor iedereen is het genieten van een luiersdagje in onze tuin.
Dag 61 : donderdag 30 juli , baasje slaapt al van dinsdagavond bij mij om te zien of de bevalling niet zou beginnen , ze neemt al van maandag avond mij temperatuur , want als ik 0.5 tot 1 graad zakt dan zou ik bevallen binnen de 24 u. Vorig nestje ben ik bevallen op dag 61 , maar dat zie er nu niet naar uit. Baasje is druk bezig met een set riemen te maken voor vrienden van ons , in leuke kleuren .
Dag 63 : zaterdag 1 aug. , ben vannacht wat onrustig geweest , dus baasje houd me nauwlettend in het oog , ik wil altijd naar buiten zodat ik kan gaan graven , want zo maak ik zelf mijn nestje voor mijn pups die eraan komen. Baasje zorgt ook dat alles klaar is , het laken in de werpkist en al het materiaal.